Close

Tonhalas, kapribogyós saláta

tonhalaskapribogyos salata

Hozzávalók 2 személy részére:
– 2-3 marék vegyes salátamix
– 1 citrom leve
– 2 evőkanál olívaolaj
– 10-15 szemkapribogyó
– 2 főtt tojás (forrástól számított 7-8 percig főzve)
– 80 g tonhalkonzerv (vagy egy kisebb doboz)
– 1 kisebb fej lilahagyma

A salátát megmossuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a kapribogyót, a citrom levét az olajjal összekeverjük, és a salátára öntjük, jól összeforgatjuk. A tonhalkonzervet kibontjuk, és a halat lecsepegtetve a salátára halmozzuk. A lilahagymát és a hagymát megpucoljuk, felszeleteljük, végül ezeket is a salátára helyezzük. Frissen őrölt borssal, kicsi sóval tálaljuk.

Szöveg és fotó: Terei-Vigh Krisztina
Forrás: amiotthonunk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top