Close

Hazánk büszkesége hazánkban, Magyarországon

dagaly dny nappal 1920 ok

Jakabos Zuszsa: cél a világbajnokság!

A gyönyörű olimpikon mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza az április végén zajló országos bajnokságon, hiszen nem kisebb a tét, mint a budapesti világbajnokságra való kijutás. A thaiföldi edzőtáborból épp hazatérő Jakabos Zsuzsát egy magazin fotózásán kérdeztük a felkészülésről, a VB-esélyekről és arról, hogyan tartja mindig topformában magát.

jakabos ok

fila ok

– A thaiföldi edzőtábor nem az élménygyűjtésről szólt, kemény volt az időbeosztás, reggel 5-től már úsztunk, aztán egy kis pihenő után délután szárazföldi edzéssel folytattuk, amit újabb úszás követett – mesélte a sportoló, aki a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztás mellett sosem feledkezik meg az extra vitamin és fehérjebevitelről, hogy mindig fitten tartsa magát. A topforma eléréséhez ugyanis nemcsak kemény edzésekre és megfelelő táplálkozásra, hanem gondosan kiválasztott táplálék-kiegészítőkre is szüksége van.

A csinos úszónő az edzőtáborból megerősödve, és megújult külsővel tért vissza. Különleges, dögös frizuráját megcsodálhatjuk a saját közösségi oldalán is.

A nyári világversenyre készülő Jakabos Zsuzsa minden rajongót arra bíztat, hogy látogasson el a júliusi VB-re, hiszen nemcsak vele, hanem a vizes sport színe-javával is találkozhatnak Budapesten.

dagaly delnyugat 1920 ok

Forrás: Piac & Profit

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top