Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Január 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Országjáró Települések A Víz világnapja a budapesti fürdőkben

A Víz világnapja a budapesti fürdőkben

E-mail Nyomtatás PDF


Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc produkció, tradicionális cigány muzsika és úszóversenyek is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Extravagáns, elektromos hangzásvilágú mélyhegedű koncerttel érkezik Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumába, a Széchenyi fürdőbe Eliza Bliss, aki népszerű világslágerek, ír zene és a romantikus balladák világába kalauzolja a fürdőzőket. A szinkronúszás bemutatót követően, a Vizes Világbajnokság szervezőivel közösen az "úszómedencében egyszerre készített legtöbb selfie" rekordkísérlet felállítására tesznek kísérletet a résztvevők. A lelkesedést az Európa bajnok Cheerleader csapat fokozza. A napot látványos, akrobatikus showbemutató zárja az Amazinx Team jóvoltából.
A 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat elnyert Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt a MY77 izgalmas fürdőruha bemutatója várja az érdeklődőket, déltől pedig cigány zene szórakoztatja a fürdőzőket. Carl Oh és Tomanek a pesti éjszaka igazi zenemágusai. Rendszeresen bukkannak fel a legváratlanabb helyeken, ezúttal a Lukács Gyógyfürdőben. Zenerajongásukat a Víz Világnapja alkalmából is megcsillogtatják: az afro-kubai, latin, karibi és brazil lemezeik legjavát prezentálják. A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastánc produkciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A Csillaghegyi és Paskál fürdőkben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel, nyereményekkel is várja az egész családot.


A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20% kedvezménnyel próbálhatjuk ki a 30 perces aroma relax masszázst. A Dandár fürdő vendégei napi belépőjüket 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg, a Paskál fürdő vendégei pedig kétórás jegyet válthatnak ezen a napon.
A hagyományokhoz híven a történelmi fürdőkben idén is ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a látogatás utáni helyszíni „Víz-kvíz” játékban. A helyesen válaszolók fürdőzéshez kapcsolódó ajándékokat nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.
Részletes információk: www.budapestgyogyfurdoi.hu

BGYH Zrt.


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 150 vendég böngészi

bav logo kicsi banner