Close

Szent Patrik napja, Budapesten

szent patrik ok

St Patrick’s Festival Budapest
Mi más is lehetne a tavaszi pezsgés első jele, ha nem az írektől már jól ismert Szent Patrik Nap? Mint mindenhol világszerte, így Budapesten is évek óta fejlődik az ezreket felvonultató parádé, amely most kibővült plusz egy nappal. Az Akvárium Klub lesz az első állomása az egyébként négy napon át tartó bulisorozatnak. Egész estét betöltő koncertek (The Clan (IT), Firkin, Jolly Jackers, The Travellers’ Company), nyereményjátékok, zöld-szelfi, és természetesen a St. Patrik Nap elengedhetetlen kellékei: fekete és arany színű folyékony nedű gondoskodik majd a hangulatról. Aki úgy érzi, hogy szeretné megtapasztalni azt az ír életérzést, amelyet eddig csak filmekben látott, az ugorjon bele a legőrültebb zöld szerelésébe, mert itt a helye!

symbol copy

Borítsuk zöldbe az Akváriumot!
Jegyek:
Early bird: 2000 Ft
Kedvezményes elővételes: 2500 Ft
Normál: 3500 Ft

szt patrik day ok

Jegyvásárlás:
Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

Megkérünk minden koncertre látogatót, hogy ne vásároljon jegyet másodkézből. Az ellenőrizetlen forrásból származó jegyek eredetiségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az ellenőrzött forrásból származó jegyed képét ne tedd közzé semmilyen felületen és ne add ki kezedből.

Jegyvásárlás direkt link: http://akvariumklub.hu/programok/i-st-patrick-s-festival-budapest
Kapunyitás: 18:00

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.

fractal ok

Forrás: info@dm.targetmax.hu 2017. március

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top