Ring Magazin

Kedd, 2019. Június 25.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás China Airlines - Airbus 350

China Airlines - Airbus 350

E-mail Nyomtatás PDF


A China Airlines légitársaság január 10-től Bécs-Tajpej közvetlen járatát az új, jelenleg a világ legmodernebb gépének számító Airbus-350 típusú gépével teljesíti. Az új gépek beindításával nem csak a kapacitás nő, de új szolgáltatások bevezetésére is sor kerül.


Így Európából az un. „Family coach” a sláger, amely egy vonzó repülési lehetőség együtt utazó családok számára 3 főig, de egy utas repülése esetén is igénybe vehető. Itt a 3 turistaülés 180 fokban ledönthető és minimális ráfizetés ellenében a legkényelmesebb utazás válik lehetővé már turista osztályon is. Az értékesítő utazási irodák számára különösen vonzó, hogy a bevezetés időszakában 8% extra jutalékot kapnak. Szintén nagy érdeklődésre számíthat a Premium Economy osztályon történő utazás, hiszen az Európa-Tajvan közötti menetidő 13 óra. Hamarosan országspecifikusan jelennek meg a légitársaság új árai, így többek között a Magyarországról meghirdetett tarifák is bekerülnek a GDS rendszerekbe. Újdonság, hogy az YQ (kerozin felár) beépítésre kerül az árakba, így azok áttekinthetőbbé válnak. Az A-350-es gépek Amszterdamból és Rómából is fognak közlekedni 2017-ben. Ezek a non-stop járatok átlagban 4 órával rövidítik le az eddigi menetidőt.
A kelet európai országok, Magyarország, Románia, Szlovákia, Csehország GSA állomásai is jól zárták a 2016-os évet az egyre növekvő konkurencia ellenére. Tajvanon kívül a legnépszerűbb desztinációk voltak Vietnam, Bali, a Fülöp Szigetek, Új-Zéland és Ausztrália - mondta Wei Wang asszony, a légitársaság regionális igazgatója. Egyes országokból nagyon megemelkedett a turista forgalom a csendes-óceáni szigetvilág irányába, Kororba és Guamba, amely egyre keresettebb új úti cél a magyar utasok körében is.
A kelet-európai GSA-k éves értekezletét december végén a China Airlines bécsi regionális központjában tartották. A GSA értekezleten Sárdi Rezső és Diószegi Ilona vett részt a magyarországi GSA képviseletében.


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 247 vendég böngészi

bav logo kicsi banner