Close

Duplázik a Halott Pénz az Akvárium Klubban

Tökéletes évzáró koncertre készülhetnek a Halott Pénz rajongók. A pécsi együttes ugyanis idei utolsó pesti koncertjét az ország egyik legjobb klubbjába, az Akvárium Klubba prezentálja.

Nem meglepetés, hogy Marsalkó Dávidék koncertjére már elővételben elkelt valamennyi jegy, az azonban igen, hogy ezzel ők produkálták a klub történetének leggyorsabb „sold out”-ját. Ez természetesen nem csupán a fiúknak és a klubnak, hanem bizony a magyar szíveknek is jóleső érzés, hiszen ezzel a jegyeladási rekorddal olyan világsztárokat utasítottak maguk mögé, mint a Marina and the Diamonds, Kensington vagy a Pessenger.

A hatalmas érdeklődésen felbuzdulva a zenekar egy plusz koncertet is beiktatott a naptárba: december 10-ét. Így tehát két egymást követő napon is tombolhatunk az avantgárd hip-hop fenegyerekek buliján. Hiába a duplázás, aki nem volt elég szemfüles, az bizony már csak videón hallgathatja kedvenc slágereit, hiszen a szombati estére is hamar megtelt a nézőtér.

Akik egy-egy jegy boldog tulajdonosai azok bizton számíthatnak egy fergeteges estére, ami mindenképpen jót tesz a karácsonyi készülődés és az év végi sürgés-forgás közepette.

Természetesen a legnagyobb slágerekre, a legjobb technikára és a hatalmas plüss macikra mindkét nap számíthatunk, így a hangulat és a felhőtlen szórakozás garantált. Bár a szetlist egyelőre még titkos, tehát nem tudhatjuk, hogy mindkét napon ugyanazzal a dalcsokorral örvendeztetnek meg bennünket a fiú, de talán nem is fontos: hiszen valamennyi Halott Pénz koncert egy igazi élmény, így semmiképpen sem csalódhatunk akár pénteken, akár szombaton látogatunk el a Deák téri szórakozóhelyre.  

 

Szerző: Kaiser Vivien

Fotó: online

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top