Close

A nyolcvanas évek legjobb zenekara ismét Budapesten

A sötét gótikus zenék etalonjának számító The Curejövő ősszel nyolc év után ismét nyakába veszi Európát: 17 országban összesen 30 koncertet fognak előadni, a sötét kiruccanás során pedig hazánkba is eljutnak. 2016. október 27-én lép majd a legendás társulat a Budapest Arénaszínpadára, hogy igéző zenéjével elkápráztassa a melankolikus dallamokra fogékony híveket.

Azért is nagy szó ez a fellépés, mert az utóbbi években inkább csak fesztiválokon tette tiszteletét a banda, Magyarországon pedig legutóbb 2005 nyarán léptek fel, akkor is hasonló konfigurációban (a szegedi SZIN-en).

A szimplánThe Cure Tour 2016-ra keresztelt turnén Robert Smith és kompániája csaknem negyven év legkedveltebb számaiból fog szemezgetni, de minden kétséget kizáróan felcsendül majd pár ritkaság, sőt egyelőre kiadatlan dal is, mindez egy vadonatúj színpadi produkció keretében! A csapat az utóbbi időszakban megszilárdult felállásával érkezik hozzánk is: az őstagnak számítóRobert Smith-t (ének/gitár) és Simon Gallupot(basszusgitár) a szintén nem mai Cure-os Roger O’Donnell (billentyűk) és Jason Cooper (dobok) segíti, kiegészülve Reeves Gabrels-szel (gitár),aki nem mindennapi stílusát több mint egy évtizeden át David Bowie oldalán pallérozta. Felejthetetlennek ígérkezik a szóban forgó októberi este, kár lenne kihagyni!

A 2016. október 27-i Budapest Arénás koncert előzenekara a post-punkban utazó skót The Twilight Sad lesz. A bulira a www.livenation.hu oldalon keresztül, még lehet jegyet venni, ráadásul limitált számban közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is kapható lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top