Close

A designüveg és egy villamosmegálló találkozása

luminari nyito

A LUMINARI Glass és a BKK egy különleges közös projekttel készül idén a Design Hét Budapest alkalmából. Három közlekedési megálló üvegeit LUMINARI Glass exkluzív termékeire cserélnek. Szeptember 25-én 16-18 óra között a Deák Ferenc téri villamosmegállóba egy pop up megnyitóra invitálnak minket, ahol az elegancia, a technológia, az üveg, a design, és a mobilitás egy villamosmegállóban találkozik.

luminari 1

Miért fontos a közlekedésben a design? Az utazási terek megújításánál lényeges szempont a kulturális kvalitás biztosítása, hiszen ezáltal formálhatjuk a városi mindennapi környezetünk minőségét. A design tudatos tervezés kiemelt része a BKK fejlesztési projekteknek, melynek legújabb fejezete a LUMINARI Glass és a BKK köztér megújító együttműködése.

luminari 4
A LUMINARI Glass az S39 Hybrid Design Manufacture és a Rákosy Glass által közösen létrehozott design üveg termékcsalád, ami a hagyományos burkolati és üveg térelválasztó rendszerek közül különleges anyaghasználatával, magas technológiájával, dekoratív üveg mintáival és kortárs design-szemléletével tűnik ki.

luminari 2

A Magyar Formatervezés Díjas LUMINARI Glass kollekcióit a friss és sokszínű stílus jellemzi. A vonzó megjelenést a több évtizedes szakmai tapasztalat, a magas minőségű alapanyagok és a gondos megmunkálás alapozza meg.

További információk a projektről:
https://www.facebook.com/events/1017945164969532/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top