Ring Magazin

Szerda, 2019. Január 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Magyar Glóbusz Kitekintő Vízparti kényelem

Vízparti kényelem

E-mail Nyomtatás PDF

ringamio20167

A pálmafák és aromás növények övezte Palm Beach-en Krista Watterworth vízparti, medencés házat újított fel családja számára, tetőtől talpig az elegancia jegyében, fehérbe öltöztetve, a külső terekről sem megfeledkezve.

ringamio20167 1

Több lakberendezéssel foglalkozó tévéműsor vezetőjeként az Amerika-szerte ismert közszereplő, Krista Watterworth először képzőművészetet tanult, majd New York-ban, a Parsons School of Design-nál képezte magát belsőépítésznek. Karrierje során számos étterem és családi ház tervezésével bizonyította tehetségét, amikor második gyermeke születése után úgy döntöttek, otthagyják a nyüzsgő és stresszes Manhattant, és a paradicsomi Palm Beach-en, Floridában telepednek le. Itt vásárolták meg ezt a nagyobb alapterületű, de elrendezésében meglehetősen szerencsétlenül kialakított vízparti házat, amit alapjaiban alakítottak át. „Kompromisszumot sajnos minden ingatlanvásárlásnál kell hoznunk, ám az ingatlan pozitív vonásait felerősítve megkaphatjuk azt az otthont, amire mindig is vágytunk!” – mondja Krista, telve optimizmussal. A belső falakat átrajzolta, és a konyhát háromszorosára növelte, a falakat fehérre, illetve annak árnyalataira festette, hogy minél több természetes napfény ragyogja be otthonát. Eltüntette a falakat borító tapétákat és a vakolatlan téglafalat, amelyet túl sötétnek tartott. Azt akarta, hogy a szobák vidámak és kifinomultak legyenek, néhány helyütt kevés színfolttal, amelyek vonzzák a szemet.

ringamio20167 2

A teljes cikket elolvashatják A Mi Otthonunk magazin nyári duplaszámában. Kapható az újságárusoknál!


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 222 vendég böngészi

bav logo kicsi banner