Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Augusztus 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Országjáró Építészet A Terrán egy életre szól

A Terrán egy életre szól

E-mail Nyomtatás PDF

terranring

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. cserépgyártásban szerzett közel 100 éves tapasztalata, a vállalat mérnökeinek magas szintű szakmai tudása és a modernebb, világszínvonalú technológiai újítások ötvözete teszi lehetővé, hogy a hazai tetőcserépgyártó cégek közül – hasonlóan az 50 év garanciához – elsőként kínál Életre Szóló Garanciát a termékeire.

Az Életre Szóló Garanciához azok a vásárlók juthatnak, akik a meghatározott alapvető TERRÁN rendszerelemeket megvásárolják, és annak magas színvonalú kivitelezését Terrán Tetőspecialistára bízzák. Felelős gyártóként a vállalat célja, hogy olyan folyamatosan képzett, elhivatott szakemberek dolgozzanak a termékeikkel, akik naprakészek és a szakmájuk csúcsát képviselik. Az Életre Szóló Garanciával újabb lépést tett a Terrán a családok otthonainak hosszú távú védelme érdekében. A társaság garantálja, hogy időtálló, a funkcióját maximálisan betöltő tetőrendszert biztosít vásárlóinak. Ehhez szeretnének a kivitelezésben is segítséget nyújtani a Terrán Tetőspecialista programjukkal.
A Terrán Tetőspecialista olyan szakember lehet, akinek a szakmai felkészültsége, gondolkodása teljes mértékben összeegyeztethető a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által képviselt minőségközpontú irányelvekkel. A Terrán Szakmai Bizottsága által akkreditált szakemberek a www.acskereso.hu oldalon keresztül érhetők el.

A Terrán Palatetőcsere Program keretében, idén rendkívül kedvező feltételekkel nyújt segítséget azoknak a családoknak, akik környezetszennyező, bitumen alapanyagú zsindely vagy azbeszt alapanyagú palatetőjük cseréjét már tervezgetik, de még nem találták meg az egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást.
A Terrán kutatás-fejlesztésért felelős munkatársainak köszönhetően – figyelembe véve a piaci és vásárlói igényeket – idén frissült a termékek színkínálata, az eddigiekhez képest mélyebb tónusokkal és karakteresebb színekkel találkozhatnak a vásárlók. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő formát, a hullámostól, a hódfarkún át, az egyenesprofilú tetőcserepekig. Ezt a formai változatosságot pedig csak fokozza a választható színek széles skálája. A hagyományos piros árnyalatoktól, az élettel teli mediterránszíneken át, a sötét tónusokig minden „tetőszín” megtalálható.

A Terrán  aktuális kiadványa itt tekinthető meg:

http://www.terranteto.hu/dinamic/Terran-tavaszi-akcios-kiadvany-2016.pdf

terranring1


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 211 vendég böngészi

bav logo kicsi banner