Close

LMBT bélyegsorozatot adott ki az ENSZ

ensz

Február 4-én az ENSZ új LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális,transznemű) bélyegsorozatot adott ki, ünnepelve és reklámozva ezzel a homoszexualitást és a transzneműséget. A hat új bélyeg némelyikén azonos nemű párokat láthatunk csókolózni, sőt, kisgyermeket nevelni. A bélyegek továbbá egy meleg felvonulást és egy pillangó alakot ábrázolnak, amely a transzneműeket jelképezi.

Az ENSZ egyoldalú döntése, hogy támogassa az LMBT „szexuális jogokat” sérti a nemzetek többségének érzékenységét, és ellentmond számos ország kultúrájának, hagyományainak, törvényeinek, valamint állampolgárai vallási meggyőződésének.

Kérje meg az ENSZ döntéshozóit, ne reklámozzák a homoszexuális életformát szerte a világon!

http://www.citizengo.org/hu/fm/32899-tiltakozzunk-az-ensz-uj-meleg-belyegei-ellen

Az új bélyegeket szponzoráló „Szabad és Egyenlő” kezdeményezés a homoszexuális életformát reklámozza, illetve szorgalmazza az azonos neműek „házasodási” (és így egyben örökbefogadási!) jogát. Pedig ilyen „jog” nem található a nemzetközi jogban és a szerződésekben sem. A „Szabad és Egyenlő” kezdeményezés sosem kapta meg az ENSZ államai többségének támogatását. Az ellentmondásos kezdeményezést főképp a skandináv országok finanszírozzák az ENSZ Emberi Jogi Irodáján keresztül.

Az országok „Család Barátai” elnevezésű koalíciója megállapította, hogy az LMBT szexuális jogok ünneplése rendkívül ellentmondásos volt, és kérte az ENSZ bürokratáit, töröljék a bélyegek kiadásának megnyitó eseményét, és vonják vissza a bélyegeket. A csoport rámutatott arra, hogy sehol sem szerepel az ENSZ mandátumukban ilyen kezdeményezés támogatása.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének működését teljes mértékben a tagállamok finanszírozzák, így a bélyegek kiadásához a mi pénzünkkel is hozzájárulnak! Írja alá a petíciót, és tudassa az ENSZ-szel, hogy nem szeretné, hogy az Ön pénzéből nyomtassanak és áruljanak homoszexuális életformát reklámozó bélyegeket, aláásva ezzel a család értékeit!

http://www.citizengo.org/hu/fm/32899-tiltakozzunk-az-ensz-uj-meleg-belyegei-ellen

——
A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.
Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk a http://www.citizengo.org/en/contact oldalon keresztül keressen minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top