Close

Bekebelezte az Outlookot a Gmail

gmail1

Az androidos Gmail alkalmazásban már úgy használhatjuk az outlookos, hotmailes emailjeinket is, mintha az gmailes lenne.
Ugyan egy ideje már olvashatjuk a nem gmailes emaileket is a Gmail mobilalkalmazon keresztül, ezen túl más funkciókat nem használhattunk.

A Google a Gmailify frissítéssel terjeszti ki hatáskörét: többek közt a spamszűrés, a bejövő levelek rendszerezése, a Google Now integráció is használható már más szolgáltatók emailjeivel.

Most már ugyanúgy tudjuk kezelni a hotmail,outlook, yahoo címeinket is, mintha azok gmailesek lennének. Ez azok számára előnyös, akik már régóta használnak nem gmailes címet, ám mégis szeretnék használni a levelező funkcióit.

Ezt csak az androidos app támogatja,tehát asztali felületen hiába keressük. A Google tervezi, hogy a jövőben más emailszolgáltatókkal is bővíti a listát.

Hogyan tudom beállítani?
Ha még nem tettük, frissítsük a legutóbbi verzióra a Gmail androidos appját. A Beállítások menüből a Fiók hozzáadása funkcióval adhatjuk hozzá a külsős fiókot a levelezőprogramhoz, ezután be kell abba jelentkeztünk.

www.origo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top