Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Március 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Tudomány Informatika Bekebelezte az Outlookot a Gmail

Bekebelezte az Outlookot a Gmail

E-mail Nyomtatás PDF

gmail1

Az androidos Gmail alkalmazásban már úgy használhatjuk az outlookos, hotmailes emailjeinket is, mintha az gmailes lenne.
Ugyan egy ideje már olvashatjuk a nem gmailes emaileket is a Gmail mobilalkalmazon keresztül, ezen túl más funkciókat nem használhattunk.

A Google a Gmailify frissítéssel terjeszti ki hatáskörét: többek közt a spamszűrés, a bejövő levelek rendszerezése, a Google Now integráció is használható már más szolgáltatók emailjeivel.

Most már ugyanúgy tudjuk kezelni a hotmail,outlook, yahoo címeinket is, mintha azok gmailesek lennének. Ez azok számára előnyös, akik már régóta használnak nem gmailes címet, ám mégis szeretnék használni a levelező funkcióit.

Ezt csak az androidos app támogatja,tehát asztali felületen hiába keressük. A Google tervezi, hogy a jövőben más emailszolgáltatókkal is bővíti a listát.

Hogyan tudom beállítani?
Ha még nem tettük, frissítsük a legutóbbi verzióra a Gmail androidos appját. A Beállítások menüből a Fiók hozzáadása funkcióval adhatjuk hozzá a külsős fiókot a levelezőprogramhoz, ezután be kell abba jelentkeztünk.

www.origo.hu


(24 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk márciusi száma

amiocimlap 2019marc 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 147 vendég böngészi

bav logo kicsi banner