Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Március 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Szemle

E-mail Nyomtatás PDF
HVG.HU
Nagy változások lesznek a YouTube-on
 
A phabletek térhódításának köszönhetően többé nem gond a kijelző mérete, és egyre többen használják videózásra (is) mobileszközüket. Ezt támasztja alá az is, hogy a mobil YouTube nézettsége megduplázódott a második negyedévben, az előző év hasonló időszakához képest.

http://hvg.hu/tudomany/20150725_Nagy_valtozasok_lesznek_a_YouTubeon#rss

 
Itmozaik.hu
A PLÚTÓ MÁSODIK KÉPE MÉG TÖBB JEGES HEGYET MUTAT
A fotón látható hegység valahol a törpeplanéta délnyugati részén található, annak a sokat emlegetett szívalakú területnek a közelében, melyet Tombaugh-régióként ismerünk. A vidék az Appalache-hegységhez hasonló mind kiterjedésében, mind magasságában, mely nagyjából 800-2400 méter lehet a tengerszint felett. Ez jelentősen alacsonyabb, mint a korábban megismert 3300-3500 méter magas hegyes terület.
 
 
PHILIPS HUE LÁMPÁK: SZINKRONBAN AZ XBOX ONE-NAL
 
A Philips gyártásában készült Hue lámpák képesek színt váltani miközben filmet nézel, miért is ne tudnának egy hasonló trükkel előrukkolni miközben játszol? Az Xbox One játékokkal szinkronizálható fények igazi hangulatot teremtenek
 
 
Itcafe.hu
Videón a Windows 10 és Windows 8 párharc
 
Jövő hét szerdán startol a Windows 10, legalábbis az Insider programhoz csatlakozók számára. A többiek fokozatosan kapják majd meg a frissítést, illetve ekkor már megvásárolható lesz a Microsoft új operációs rendszere.
 
 
Computerword.hu
Virtualizáció könnyedebben, NAS-on is
 
A virtualizáció létszükséglet a hosting világában, hiszen nagyságrendileg jobb kihasználtság érhető el, ha ugyanazon a hardveren több operációs rendszer vagy alkalmazás fut párhuzamosan. Ma már nemcsak a nagy adatközpontok és privát vállalati szerverparkok tulajdonosai kell, hogy számoljanak ezzel, a virtualizáció biztosította extra versenyképesség egy olyan tétel, amit kicsiben is érvényesítenünk kell.

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk márciusi száma

amiocimlap 2019marc 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 123 vendég böngészi

bav logo kicsi banner