Close

Szemle

Vital.hu
Természetes megoldás a májfoltok, szeplők és pigmentfoltok ellen

Szeplő, májfolt, vitiligo? Az arcon megjelenő pigmentációs eltérések a Kalium sulfuricum egyensúlyának felbomlását jelezhetik a szervezetében. Természetes megoldást ajánlunk!

http://vital.hu/pigmentelteresek

 

 

Házipatika.com
Mi okozza az úszófület?

A strandolás kellemetlen velejárója lehet, különösen gyermekek és fiatalok körében fordul elő gyakran. Hogyan előzhetjük meg és lehet-e kezelni?

A köznyelvben úszófülként ismert otitis externa a hallójárat betegsége, melynek kialakulásában a tartós nedvesség döntő szerepet játszik. A felázott hallójárat érzékeny bőre sérülékennyé válik, így a kórokozók könnyen megtelepedhetnek és gyulladást,gombás fertőzést is előidézhetnek.
 
 
Babaszoba.hu
Mérgező, ostoba szavak

Sokszor nem is gondolunk bele, hogy hosszú távon szavainknak milyen negatív következménye lehet a gyerek jövőjére, személyiségére, lelkére nézve. Összegyűjtöttünk pár olyan szülői magatartást, szófordulatot, szóhasználatot, ami nem túl szerencsés.

 

HVG.hu

Ha egészséges akar maradni, ilyen pózban próbáljon elaludni

Az IFL Science az eddig ismert alváskutatások alapján közölt egy rövid összeállítást arról, hogy melyik alvópózt érdemes használni és kerülni, íme a két-két póz és hatása.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top