Ring Magazin

Szombat, 2019. Február 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Film Christoph Waltz lehet a következő Bond-film főgonosza

Christoph Waltz lehet a következő Bond-film főgonosza

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest - Christoph Waltz is játszik a következő Bond-filmben, és meglehet, hogy éppen ő kapja a főgonosz szerepét - osztotta meg értesülését a brit Daily Mail internetes kiadásában.
 
A produkciótól kiszivárgó információk alapján nem lehet pontosan eldönteni, hogy a kétszeres Oscar-díjas osztrák színész valójában a Daniel Craig által megformált 007-es ügynök barátja vagy ellensége lesz, esetleg mindkettő. Van, aki úgy gondolja, Waltz "amolyan főgonosz-féle" lesz, ám mások ezt cáfolják. Utóbbiak arra hivatkoznak: bár eddig gyakran játszott gonosz karaktereket, de ez nem azt jelenti, hogy a készülő 24. Bond-filmben is ő lesz az ellenség. 
A brit portál szerint Waltz már találkozott a Bond-mozi producereivel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal, valamint Daniel Craiggel is. A produkciót Mexikó, Ausztria, Marokkó, Olaszország és London különböző helyszínein forgatják, a felvételek még idén elkezdődnek. 
Christoph Waltz a Quentin Tarantino rendezte Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című filmben nyújtott alakításaiért kapott Oscar-díjat.
MTI 

(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amio2019februar 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 119 vendég böngészi

bav logo kicsi banner