Close

Christoph Waltz lehet a következő Bond-film főgonosza

Budapest – Christoph Waltz is játszik a következő Bond-filmben, és meglehet, hogy éppen ő kapja a főgonosz szerepét – osztotta meg értesülését a brit Daily Mail internetes kiadásában.

 
A produkciótól kiszivárgó információk alapján nem lehet pontosan eldönteni, hogy a kétszeres Oscar-díjas osztrák színész valójában a Daniel Craig által megformált 007-es ügynök barátja vagy ellensége lesz, esetleg mindkettő. Van, aki úgy gondolja, Waltz „amolyan főgonosz-féle” lesz, ám mások ezt cáfolják. Utóbbiak arra hivatkoznak: bár eddig gyakran játszott gonosz karaktereket, de ez nem azt jelenti, hogy a készülő 24. Bond-filmben is ő lesz az ellenség. 
A brit portál szerint Waltz már találkozott a Bond-mozi producereivel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal, valamint Daniel Craiggel is. A produkciót Mexikó, Ausztria, Marokkó, Olaszország és London különböző helyszínein forgatják, a felvételek még idén elkezdődnek. 

Christoph Waltz a Quentin Tarantino rendezte Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című filmben nyújtott alakításaiért kapott Oscar-díjat.
MTI 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top