Close

Színházjegy-automata a Katona József Színházban

Budapest, 2014. október 28. – Bővültek a színházjegy-vásárlási lehetőségek a budapesti Katona József Színházban: Magyarországon elsőként a nézők automatából válthatják meg jegyeiket az előadásokra.

 
A pénztárban vagy az interneten történő jegyvásárlás mellett már lehetőség van arra is, hogy a K:antin Kártyás Kávézó előterében kihelyezett jegyautomatából váltsák meg jegyeiket a nézők.
Az automatából a pénztár nyitvatartási idején kívül is lehet jegyet vásárolni, bármikor, amikor a K:antin nyitva tart. Az új jegyautomata készpénzmentes, a vásárláshoz hagyományos bankkártya, vagy egyérintéses funkcióval rendelkező kártya használható – olvasható a Katona József Színház és a MasterCard MTI-hez kedden eljuttatott közös közleményében. 

Mint írják, a MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizető nézők már nemcsak a pénztárnál, hanem az automatánál való jegyvásárlásánál is megkaphatják a „MasterCard33” akció keretében nyújtott kedvezményeket, vagyis havonta egy alkalommal 33 százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet egy adott napi nagyszínpadi előadásra.
„Az okos színházjegy-automata üzembe helyezése újabb fontos lépés a MasterCard kártyatársasággal való együttműködésünk történetében: az automata segítségével folytatni tudjuk a nézők kényelmét, a vásárlás és fizetés gyorsaságát szolgáló technológiai innovációk bevezetését” – idézi a közlemény Máté Gábornak, a Katona József Színház igazgatójának szavait.
MTI 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top