Close

A jövőért az Elzainvest

A mai gazdasági helyzet próbára teszi a vállalkozásokat, mindenki keresi a kiutat, a megoldást a nehézségek leküzdésére. Mind több esetben találkozunk azzal az igénnyel, hogy partnert keresnek egy-egy projekt megvalósításhoz, illetve olyan vállalkozást, ahová érdemes befektetni a tőkét. Innen indult az ötlet: ha kereslet és kínálat egyaránt nálunk találkozik, akkor erre a kihívásra választ kell adnunk!

Az Elzainvest feladata az ingatlant kínáló és ingatlant kereső ügyfelek összehozása, a kereslet és kínálat összeegyeztetése, valamint az adásvétel érdemi kivitelezése. Komplex szolgáltatást nyújtunk cégek részére, akik olyan befektetési megoldásokat keresnek, ahol fontos a diszkréció.

Projekteket közvetítünk vállalkozásoknak, megkeressük a megvalósításukhoz szükséges finanszírozási és támogatási lehetőségeket. Ma már lépten-nyomon találkozni pályázati lehetőségekkel, optimális esetben a finanszírozásra vissza nem térítendő támogatást is lehet szerezni, vagy támogatott hitelt vehetünk igénybe. Ezeket megnyerni azonban nem könnyű. Mi segítünk!

» Bővítené vállalkozását, befektetési lehetőséget keres?
» Korszerűsítené gépparkját?
» Kinőtte telephelyét?
» EU-s forrásokhoz szeretne jutni?

Komplex szolgáltatást nyújtunk azon cégeknek, akik befektetési megoldásokat keresnek, maximális diszkréció mellett. Megbízható, stabil hátteret biztosítunk ügyfeleinknek.

A rendelkezésre álló erőforrások összhangja, a projektekben részt vevő felek építő kommunikációja, a hatékony információközvetítés, a folyamatosan bővülő banki kapcsolati rendszerünk, és mindezek összeegyeztetése alapján megvalósul a résztvevők által kitűzött cél. Célunk, hogy híd legyünk az innovatív ötletek gazdái és azon vállalkozók között, akik előbbre akarják vinni az ország és saját gazdaságuk ügyét.

elzainvest.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top