Close

Vannak még tehetségek!

Manapság minden honnan ez folyik… új sztár született, ő nyerte meg ezt a műsort,vagy azt a vetélkedőt..de mi lesz velük később?Már nem is számítanak.. Senki sem emlékszik rájuk. És az igazi, ,,sztárok”? Akik tényleg tehetségesek? És nem csak a külsejük miatt szeretjük őket? Akik tényleg szeretik, amit csinálnak? És nem azért amiért egy felkapott dolog? Vannak még! Én találtam…

Bemutatom Koplányi Pált vagyis Dj Paul-t 

Először a helyi disco-ba hallottam őt, aztán következett a próba. Oda mentem hozzá és megkértem, hogy játssza le a kedvenc zenémet. A dj-khez híven megígérte. Pár perc múlva, meghallottam, táncoltunk, énekeltünk a barátaimmal, jött a következő kérés, ismét teljesült. Majd kaptam egy névjegyet, és pár napra rá már hívtam is, hogy szeretnék vele egy interjút készíteni. Mert nagyon tetszenek a zenéi. Beültünk Balassagyarmaton a Pool Cafe Music Bar-ba és már kezdtük is.

Mesélj nekem a gyerekkorodról!
Balassagyarmaton születtem, már egész kis korom óta érdekelt a zene…(nevetés) és hozzá teszi, hogy ez egy vidám anyag lesz. Rosszakat és jókat is csináltam átlagos gyerek voltam, bandákba jártunk, az elektronika mindig is érdekelt. Mikor nagyobb lettem, mindent szétszedtem, de összerakni már nem bírtam, aztán rájöttem, hogyan működik. Zenét hallgatni nagyon szerettem, mindig a legtrendibb zenéket hallgattam, aztán fel is vettem a rádióból kazettára, később össze is kevertem két kazettát, csavarhúzóval állítgattam a sebességet, nagyon jó volt.

A kisgyerekek eljátszanak azzal a gondolattal, mi leszek, ha nagy leszek? Te mi szerettél volna lenni?
Hát rendőr szerettem volna lenni, ez sajnos nem jött össze. Meg tűzoltó is, egy idő után műszerész, mert milyen jó szétszedni a dolgokat. Csak összerakni nem, bár már később az is ment.

Hogyan kezdődött nálad ez a dj szakma?
Elmentünk először egy disco-ba az XXL-be, akkor láttam, hogy mi az, ami villog a dj előtt, esetleg karácsonyfa? Akkor úgy éreztem ezt nekem kell csinálni, mert nagyon tetszett, Többször elmentem, megfigyelni, hogy mit és hogyan csinál a dj, később már beszélgettem vele, hogy mit hogyan kell, ő pedig csak annyit mondott, hogy nehéz szakma ez.

Mi az első élményed?
Véletlenül kerültem a lejátszó mögé. Egy buliban, pár haverom megkért, hogy álljak már be, ott két féle banda volt. Az egyik, aki a pop-zenét a másik a techno-t kedvelte.
Lehalkítottam az egyiket és felhangosítottam a másikat. Ez így ment egymás után és hol az egyik hol a másik tömeg, ordított és sikított. Ekkor éltem át, hogy ez mekkora élmény is valójában. Mikor visszajöttek a haverjaim azt mondták, hogy folytassam. Nagyon élveztem.

Be lehet nálad kategorizálni, hogy milyen zenét játszol?
Nem nagyon, igény szerint, de amit szeretek a mai zenék, de szeretek, Retro bulit, Magyar bulit, vagy épp Funky-t is szoktam játszani.

A dj pulton kívül milyen ember vagy? Mit csinálsz?
Viszonylag vidám vagyok, de tudok komoly is lenni, és nehezen barátkozok.
Hétköznap 8 órát dolgozok, pénteken, szombaton zenélek. Vasárnap szinte ki sem kelek az ágyból.
Ha van egy kis szabadidőm, zenét hallgatok, filmet nézek, zenét szerkesztek, amit a bulijaimban le is játszok. Szeretek kirándulni, motorozni.

Ha elkerülnél egy lakatlan szigetre, teljesen egyedül, minden elektronikai kütyü nélkül. Mihez kezdenél magaddal?
Ha nem tudnám a legújabb zenéket tölteni, akkor azt hiszem, püfölném a kókuszdiókat kézzel vagy kővel.

Tehát a zene a mindened. Mennyiben változott a mai fiataloknál a „bulizós szokás”?
Elég későn jönnek, mikor igazság szerint már vége, kellene, hogy legyen a bulinak.
Nem a szórakozó helyen fogyasztanak, hanem máshol.

Mi az álmod?
Minél több embert szórakoztatni a zenéimmel.

Hol tudjuk a zenéidet meghallgatni?
Rezidens vagyok itt Balassagyarmaton a Pool Cafe Music Bar-ban, valamint Bánkon a Bárka Music Club-ban. De interneten is a www.djpaul.hu oldalon valamint Facebook-on is megtalálnak.

Köszönöm szépen!

Ütemes, vidám, mai vagy épp retro zenére vágysz? Vagy kedveled a magyar slágereket?

Én nagyon ajánlom,hogy hallgassatok bele a mix-ekbe valamint ha tudtok, gyertek el és hallgassátok meg élőben,ha van, kedvenc zenéd kérheted,itt biztos,hogy hallani fogod. Nekem nagyon tetszik! Pedig inkább nemzeti rock kedvelő vagyok,de engem megfogott.

Ne feledjétek, www.djpaul.hu és vannak még igazi tehetségek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top