Close

Csillogó bronz napfénnyel

Elegáns élettér és hatalmas, minden luxusigényt kielégítő teraszok – ez a Duna-parti penthouse lakás esszenciája, amelyet a lakberendező tulajdonos biztos stílusérzékkel varázsolt otthonná.

A tulajdonos és egyben lakberendező Binda Krisztina a jó fekvés, valamint a lakóparkon belül a lakás kiváló adottságai miatt választotta a Duna-parti Római Terasse egyik legfelső emeleti ingatlanát. Szerencsére még az építkezés közben beleszólhatott a lakás alakításába, így az alaprajzot rögtön át is szabta, valamint egy további helyiséget csatolt a lakáshoz a mellette lévő ingatlanból. A dolgozószobaként használt helyiséggel kibővítve kényelmes méretű és funkcionálisan is jól használható lakás állt rendelkezésére.

Meleg színekre építő, elegáns hangulatot szeretett volna létrehozni vendéglátónk, a barnás tónusok mellett fényes bronz, arany, ezüst felületekkel és csillogó kristályokkal. A megálmodott koncepció az egész lakáson következetesen végigvonul. A lakás szíve a konyha-étkező-nappali egy légtérben lévő hármasa, ahonnan könnyen elérhetők a további helyiségek. A konyha épp kényelmes nagyságú, és jól felszerelt. Krisztina kedvence a hatalmas fekete Hotpoint Quadrio hűtő. Az étkezőasztal a hangsúlyos, terméskővel díszített falszakasz előtt kapott helyet, szép formájú, bronzszínű kárpitos székek társaságában.

A cikk folytatása az A Mi Otthonunk magazin júliusi dupla számában olvasható. Keresse az újságárusoknál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top