Close

Anya a legjobb lakberendező

A testvérpár, Panna és Ákos szobája egy családi ház tetőterében található, ráadásul a magazin olvasói számára nem ismeretlen helyszínen, hiszen otthonukat bemutattuk karácsonyi duplaszámunkban. Édesanyjuk már akkor is bizonyságot adott remek ízléséről, dekortehetségéről. A gyerekszoba mindig mozgalmas terep, és berendezését illetően is jóval többet enged, mint más helyiségek, így Erika itt remekelt csak igazán! Modern, kellemesen lányos és fiús hangulatot teremtett mindkét gyerkőc számára, úgy, hogy a kedvenc elfoglaltságaikat tartotta szem előtt.

Erika ötletei:
Panna szeptemberben kezdte az iskolát, az íróasztal új bútordarabként került be a szobájába, de szem előtt tartottuk azt is, hogy a tanulás mellett a játék is fontos. Panna szívesen játszik babákkal, állatkákkal, és kuckókat alakít ki magának. Kicsi kora óta szeret könyveket nézegetni, sokat olvasunk, ezért egy „olvasósarkot” is kialakítottunk puffokkal, párnákkal. 

Ákos építeni szeret, ezért úgy rendeztük el a bútorokat, hogy minél tágasabb helye legyen elképzelései megvalósításához. Másik kedvence az autózás. Kisautóit kosarakba válogattuk szét. A tárolókat aszerint jelöltük, hogy mit tartalmaznak, így könnyebb a rendrakás és a keresgélés. A polcokat elérhető magasságba tettük, és több földre tehető tárolót szereztünk be, így egyedül is leveheti, visszateheti a dolgokat, ezzel is segítve az önállósodását.
A cikk folytatása az A Mi Otthonunk magazin májusi számában olvasható. Keresse az újságárusoknál!
Szöveg: Kosztolányi Tímea
 
Fotó: Bézsenyi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top