Close

Nagy sikerrel zárult a Budapest Essential Looks első divathétvégéje

Az elmúlt három nap alatt megközelítőleg 2000 ember látogatott el az Eiffel téri Budapest Essential Looks divateseményre. A legfrissebb trendekre annyian voltak kíváncsiak, hogy egy tűt sem lehetett volna elejteni a divatsátorban. A több, mint 400 széket a kapunyitást követően elfoglalták, így sokan állva tudták végignézni a 12 neves tervező kollekcióit, de a helyszín tökéletes kialakítása miatt, senki nem maradt le semmiről, a 700m2-es sátor összes pontjáról élvezhetőek voltak a bemutatók.

Az égiek is kedveztek a rengeteg munkát, energiát nem sajnáló lelkes szervező csapatnak, hiszen a 3 nap alatt ragyogó idő és igazi tavaszi zsongás fogadta a divatra érzékeny közönséget. Az esemény záró bemutatójával egyidőben kezdett el esni, a következő 2 hetes rossz idő hírnökeként. A profi szervezés, a hatalmas háttér csapat, a nemzetközi színvonalú technikai hátter, a Budapest Essential Looks kifutójára összeállított tervezői kollekciók, a nemzetközi kifutókon dolgozó modellek, a professzionális sminkes és fodrász csapat, a fiatal, trendi közönség és maga az Eiffel téri helyszín olyan hangulatot teremtett, mintha Párizs, Milánó vagy New York divathétvégéjére látogattunk volna el.

A három nap alatt a magyar divatszakma krémje vonultatta fel az idei tavasz legfrissebb darabjait az Eiffel téri divatsátorban. Csütörtökön este egy zártkörű VIP fogadással és az elkövetkező 2 nap záróbemutatóival (Nanushka és Max Mara) nyitotta meg kapuit a Budapest Essential Looks. Pénteken délutántól Abodi Dóra, Mojzes Dóra, a Je Suis Belle, a Nubu, a Use unused és a Nanushka mutatta be kollekcióit, szombaton pedig az Es tu un Ange, Léber Barbara, Konsánszky Dóra, az Artista és Makány Márta kollekcióit, valamint Kurucz Sándor koreografálásában a Schwarzkopf Professional Essential Looks trendbemutatóját tekinthette meg a legújabb trendekre fogékony publikum. A Max Mara két vonalának (MAX MARA és SPORTMAX) Milánóból érkezett kifutós kollekciója méltóan zárta a 3 napos nemzetközi színvonalú divateseményt.

A finálé keretein belül Havasi Krisztián, a Schwarzkopf Professional üzletágigazgatója átadta a Kill Routine elnevezésű, designer és fodrász megmérettetés díjait. Az első helyezett Nanushka és Tüzes Tamás, ismertebb nevén Snoopy (Hair Club) közös kreációja lett, a második Mojzes Dóra és Muzsik Edina, harmadik pedig a Ju Suiss Belle és Blazsovszky László viziója lett. A közönség nagy többséggel az Artista – Gergely László párosra szavazott. A díjátadót követően búcsúzásul Havasi Krisztián hivatalosan bejelentette, hogy hosszú távon tervezik támogatni a fél évente megrendezésre kerülő Budapest Essential Looks eseményt.

A szervezők október közepére tervezik a következőt, még nagyobb helyszínen, még több tervezővel és még több programmal.

A bemutatók mellett egyéb programokkal is várták az érdeklődőket, Absolut koktél bár, személyre szabott stílus-, haj-, smink tanácsadás is várta a vendégeket és az új Lancia Ypsilonnal helyben készített fotót is hazavihették emlékbe a látogatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top