Ring Magazin

Vasárnap, 2020. Február 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

E-mail Nyomtatás PDF
aaaaaaaaaaaaaaaa
 
Lapunkban gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a sportrovatunkban fontos feladatunknak tartjuk, hogy felkaroljuk ezt a hazánkban is komoly tradíciókkal rendelkező sportágat.
 
Talán nem túlzó kijelenteni, hogy a HunGarian Baja világszinten is ismert (és elismert) rendezvény, melynek idején Magyarország felé fordul a globális autó/motorsport figyelme.
 
Idén augusztusban újból világhírű csapatok és sportolók vették birtokba a HunGarian Baja szakaszait. Bátran leírhatjuk, hogy kevés nemzetközibb benzingőzös esemény van ma Magyarországon, hiszen Európától Oroszországig, Indiától Dél-Amerikáig a földgolyó szinte minden szegletéből érkeztek Várpalotára a résztvevők. Nagy eredmény, hogy a versenyről számos komoly hazai és külhoni írott médium, televízió, valamint nyomtatott orgánum is beszámolt - tehát sajtóügyileg is sikeresen zajlott a futam.
 
Örömmel látjuk, hogy Ti olvasók is érdeklődtök a HunGarian Baja-ról, szeretitek és megosztjátok a hazai terepralival kapcsolatos cikkeinket, és magatok is egyre gyakrabban kerültök közeli nexusba a sportággal, érdeklődtök nálunk, és állítotok meg bennünket a versenyhelyszíneken egy-egy beszélgetésre.
 
Ne feledjétek, nem csupán a pálya szélén vár rátok a tereprali: mint azt már korábban megírtuk, aki kellő elhívatottságot és bátorságot érez magában, az akár szervezett teszten/iskolában próbálhatja ki magát. További információért kövessétek a MAMS Tereprali szakág Facebook oldalát!
 
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök
 
 
 
 

(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 118 vendég böngészi

bav logo kicsi banner