Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 8.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Laller a homokozóban

E-mail Nyomtatás PDF
a1a1a1
 
Pénteken délután az Adrenalin Kupa első szakaszával hivatalosan is elrajtolt a Tereprali Országos Bajnokság/I.O.B.C. (International Open Baja Cup) sorozata, közte a motoros mezőnnyel. A kétkerekűeknek és quadosoknak egy 50 kilométeres mért szakasszal indult a móka.
 
A nevezők között természetesen Horváth Lajos „Laller” neve is ott szerepel, a váci Dakarosnak remek lehetőséget biztosít a homokos talaj a felkészülésre a Morocco Desert Challange előtt.
 
„A mai prológ igencsak komoly volt, több mint 50 kilométeren keresztül harcoltunk a homokkal. A helyiek szerint időtlen idők óta nem esett csapadék, így helyenként 60-70 cm mély is volt az áldás. Én ennek nagyon örülök, mert keresve sem találhattam volna jobb edzőterepet a sivatagi kalandom előtt."

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 93 vendég böngészi

bav logo kicsi banner