Ring Magazin

Kedd, 2020. Január 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport CIV MiniMoto - Kecskés Tamás áttörést ért el Franciacortán

CIV MiniMoto - Kecskés Tamás áttörést ért el Franciacortán

E-mail Nyomtatás PDF

kecskes tomikaaaaaaaaaaaaaaaa

Kecskés Tamás idei legjobb eredményével zárt a CIV MiniMoto bajnokság franciacortai hétvégéjén.

A megváltozott körülmények ellenére Kecskés Tamás hatalmas lendülettel vágott neki a pénteki hat felmenetelnek Franciacortán, ami Jesolo helyét vette át a CIV MiniMoto bajnokság naptárában.

Tamásnak nem volt könnyű dolga, egy számára ismeretlen nyomvonalon kellett a lehető legjobb időt motoroznia, mivel a pálya hátsó részét átépítik. A nap folyamán a szerelők finomítgatták a motor alapbeállításait, így fokozatosan tudott gyorsulni. Szombaton szintén hatszor tudott felmenni a pályára, ezek alkalmával minden lehetőséget kihasznált az edzésre.

Vasárnap reggel két időmérővel kezdődött a program. Az elsőn megfutotta az eddigi legjobb idejét Franciacortán, a másodikon egy bolyba keveredve nem tudta kihozni a maximumot. Viszont így is kvalifikálta magát az "A" futam részvevői közé. Az első, délelőtt tartott futamot a 21. helyről kezdte meg és 17.-ként intette le a kockás zászló. Délután szintén a 21. rajtkockát foglalhatta el, ott három pozíciót sikerült előre lépnie, így a 18. helyen ért célba.

Nagyon eredményesnek mondható a hétvége, mivel a jelentkező karburációs problémák ellenére is tudta tartani a lépést Európa legerősebb MiniMotós mezőnyében.

Forrás:

Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk- RXP – Sic58 Magyarország


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 55 vendég böngészi

bav logo kicsi banner