Ring Magazin

Kedd, 2020. Január 28.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport CIV MiniMoto - Kecskés Tamás izgatottan várja a hajrát

CIV MiniMoto - Kecskés Tamás izgatottan várja a hajrát

E-mail Nyomtatás PDF

tomikaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kecskés Tamás számára hétvégén, az olaszországi Franciacortán ér véget a 2019-es CIV MiniMoto bajnokság. Hosszú és izgalmas szezont tudhat maga mögött a fiatal pilóta, akinek ez a szezon alaposan feladta a feladatot.

Tamásnak idén a MiniMoto újdonságain túl a CIV magas elvárásainak is meg kellett felelnie, de sikerrel vette az akadályokat. Versenyről versenyre gyorsult, és a legutóbbi egyhetes intenzív olaszországi edzőtáborban úgy néz ki, végre megtalálta a saját stílusát. Tehát a befektetett egész esztendős kemény munkának meglett a gyümölcse, és sikerült felnőni a feladathoz.

A szeptember elején rendezett edzőtáborban a flat track motorral megszerzett rutint állóképességet javító edzésekkel egészítették ki. A csapatfőnök szerint sokat fejlődött a versenyző, így nagyon bízik abban, hogy a felkészülés hatására a zárófordulón a szezonbeli legjobb eredményét produkálja majd a tini. A szakvezető ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy Tamáson ezúttal sincs eredménykényszer, most is legfőképp a precíz/pontos motorozást várják el tőle.

Reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz az utánpótlás kategória motorosaihoz, ugyanis az előrejelzés hatalmas viharokat jósol a versenyhétvége idejére.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk - RXP – Sic58 Magyarország


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 96 vendég böngészi

bav logo kicsi banner