Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Ütköző Pártok Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik

E-mail Nyomtatás PDF

Nem tudják kifizetni az Állami Számvevőszék által megállapított 331 millió forintot,  ezért közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik, mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Jobbik elnöke szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mögött Orbán Viktor és a Fidesz áll, ez nem jogi ügy, hanem politikai. Hozzátette: a Jobbiknak semmilyen feljebbviteli fóruma nincsen az ügyben, ezért szerinte statáriális döntés született. A politikus szerint Európában máshol nem történhetne olyan, hogy a legerősebb ellenzéki pártot így ledarálják.
Vona Gábor elmondta: a Jobbik indulása a jövő évi választásokon függ az emberektől is, mert a párt nem tud 660 millió forintot kifizetni, ezért közösségi pénzgyűjtést indítanak.
Vona Gábor ezt azután jelentette be, miután a Magyar Nemzet információi szerint a kialakult helyzet miatt egész nap különféle tárgyalások és egyeztetések zajlottak a Jobbikon belül.
Szerdán az ÁSZ 331 millió forintra büntette a Jobbikot, és további 331 millióval csökkentette a kiutalható állami támogatást tiltott pártfinanszírozás miatt.
Volner János ezután közölte, hogy kérdésessé vált, hogy a Jobbik részt tud-e venni a jövő tavaszi országgyűlési választáson.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 291 vendég böngészi

bav logo kicsi banner