Ring Magazin

Szombat, 2019. Október 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Gazdaság Hírek a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségéből

Hírek a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségéből

E-mail Nyomtatás PDF

migsz logo2018Hazánkban a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége (MIGSZ) szervezi és fogja össze az ingatlan – és vagyonkezelés, a vagyongazdálkodás és fenntartás, az ingatlanforgalmazás és vagyonértékelés, továbbá az ingatlanbefektetéssel foglalkozó tagok szakmai tevékenységét.

Ennek keretében egyezteti és képviseli tagjainak gazdasági és szakmai érdekeit, elősegíti a szabad vállalkozást, az egységes ingatlan és vagyonértékelési tevékenység megszervezését, az ingatlan- és vagyonkezelést. Az ingatlanforgalmazás szakmai színvonalának emelése érdekében oktatásokat, konferenciákat szervez, kezdeményezi és elősegíti a nemzetközi, gazdasági és szakmai kapcsolatokat. Ennek egyik aktuális eseménye, hogy dr. Németh Miklós ingatlanjogászt, a szervezet főtitkárát a szlovák-magyar gazdasági együttműködés előmozdításáért végzett másfél évtizedes munkájának elismeréseként a közelmúltban tüntette ki a szlovák partnerszervezet (NARKS). E kapcsolatok személyes jellegét árnyalja, hogy nemrégen egy szálloda akvizíciót is közösen vezetett le szlovák partnereivel. Dr. Németh Miklós 2006–2010 között az Európai Ingatlantanács ingatlankezelési divíziójának alelnöke volt Brüsszelben, számos határon átnyúló, illetve európai uniós gazdasági projekt vezető közreműködője, és több magyar ingatlangazdálkodó cég – Szeged, Miskolc,Győr,Debrecen,Újpest és Kőbánya és Angyalföld – vagyonkezelésének uniós szakmai minősítése is a nevéhez fűződik.

migsz 181218

A képen jobbról dr. Németh Miklós MIGSZ főtitkár, Jan Palencar NARKS elnök,  valamint  Szabó Zsolt magyar ügyekért felelős elnökségi tag látható.


(1 értékelés)
 

Hozzászólások  

 
0 #1 Pálos Trend 2019-01-03 11:35
SZERINTED BELEBUKNA ORBÁN VIKTOR „MINISTRÁLÁSÁBA ” HA KIDERÜLNE RÓLA, HOGY Ő ÉS/VAGY ÉRDEKELTSÉGEI ÁLLNAK AZ EMBERTELEN KILAKOLTATÁSOKA T VÉGZŐ UZSORÁS VÉGREHAJTÓ CÉGHÁLÓK KÖZEPÉBEN?!

MIT SZÓLNÁL HA KIDERÜLNE, HOGY MAGA ORBÁN VIKTOR VAN A LAKÁSMAFFIA ÉLÉN…- MERT AZ UNOKATESTVÉRE VALLOMÁSÁBAN EZT ÁLLÍTJA!!!
A BÍRÓSÁGOKON 97%-os AZ ELUTASÍTÁS!!!
A VELEJÉIG ROTHADT KÖZJEGYZŐMAFFIÁ VAL KARÖLTVE RABOLJA ÉS SEMMIZI KI A BRFK (ISTENTELEN DROIDJAIVAL!) A MAGYAR EMBEREKET!!!
NINCS MESE: "DEVIZAHITELEK" = IZRAELI NÉPESSÉGCSERE!! !
MAGYAROK INGATLAN ELTULAJDONLÁSI PROGRAMJA ÉS NÁCI KISAJÁTÍTÁS, …HOGY IDEGEN ÉLŐSKÖDŐK LEGYENEK BELEOLTVA A MAGYAR NEMZETTESTBE!!!
https://www.facebook.com/zoltan.megyesi.3/videos/277360225651303/
Idézet
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

amio 19okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 170 vendég böngészi

bav logo kicsi banner