Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Június 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
ÉLETMÓD

Tényleg vegyszermentesek a natúrkozmetikumok?

Tényleg vegyszermentesek a natúrkozmetikumok?
Nem akarom sokáig húzni a választ. Sajnos nem. Pusztán a megnevezés, és sok esetben még az ár sem számít. Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat átverni egy jó marketinggel. Rengeteg olyan cég van, amelyeknek  borsos árú termékei, amit natúrkozmetikumként hirdetnek, úgyanazokat a vegyszereket tartalmazzák, mint a tizedannyiba kerülő, kínai társaik. Ez azért történhet meg, mert nincsen pontos szabályozás arra nézve, hogy mit lehet natúrkozmetikának, biokozmetikának, vagy „természetesnek” nevezni.
 
ÉLETMÓD

Szellemi frissesség ötven felett

Szellemi frissesség ötven felett
Ötven felett is fontos, hogy megőrizzük a mozgékonyságunkat. Főleg rejtvényfejtéssel, olvasással, mozgással tudjuk karban tartani az agyat. Az agysejteknek nem kell feltétlenül leépülniük időskor...
ÉLETMÓD

Köszönjük Gombóc Artúrt (is)!

Köszönjük Gombóc Artúrt (is)!

Aki kimaradt, lemaradt a közelmúltban megrendezett Sajdik Ferenc&Tsai kiállításról a kArton Galériában. Egy kis élménybeszámoló azoknak, akik nem lehettek ott.
Ahogy körbesétáltam, egy-egy alkotás...
JOGI IRÁNYTŰ

Büntetlenül bűnhődni - ombudsmani vizsgálat

A rendészeti szakközépiskola elutasított egy jelentkezőt - édesapja „bűnözői múltja, esetleges jelene” miatt. A másikat azért minősítették alkalmatlannak, mert 15 évesen ügyészi megrovásban része...

JOGI IRÁNYTŰ

Gimnazista szabálysértők rács mögött - ombudsmani vizsgálat

Az ombudsman üdvözölne egy olyan kormányzati elképzelést, amely a gyakorlati tapasztalatok alapján a szabálysértési törvény kiskorúakkal kapcsolatos rendelkezéseit módosítaná.

Oldal 370 / 384

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 210 vendég böngészi

bav logo kicsi banner