Ring Magazin

Hétfô, 2019. Április 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
ÉLETMÓD

Eleget iszol?

Eleget iszol?

Sokan csak akkor isznak, ha szomjasak, sokan pedig képesek tartani a napi megkövetelt mennyiséget. Ez már évek óta körül-belül 2-3 literre tehető. Viszont oda kell arra is figyelni, hogy szervezetünk mit bír el. Ez alatt értjük a testsúlyt és az ürítés problémamentes lehetőségét is. De miért olyan fontos, hogy folyamatosan pótoljuk az elveszített folyadékot?

Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy lélegzéssel 0,4 liter víz párolog el, izzadással 0,5 litert veszítünk. Továbbá termelünk 1,4 vagy akár1,6 liter vizeletet. Széklettel pedig 0,1 liter ürül ki a szervezetünkből. Ez összesen 2,4-2,6 liter. Ez az a mennyiség, amit feltétlenül pótolnunk kell. Ennek pótlása emberfüggő,illetve alkatfüggő.

 
ÉLETMÓD

Részmunkaidőben dolgozó anyák

Részmunkaidőben dolgozó anyák
A gyermekes anyák hátránnyal indulnak a munka világába, mert míg otthon voltak a gyerekkel sok minden változott. A vállalatok szeretik a naprakészséget, de az a nő, aki 2-3 évig otthon volt a gye...
ÉLETMÓD

Buddhista zarándokhelyek Indiában és Nepálban

Buddhista zarándokhelyek Indiában és Nepálban
Azért indultam el erre az Észak-India, Nepál körútra, mert vonzott a buddhizmus szellemisége, végig akartam járni Buddha életének fő helyszíneit, és megismerni, milyen a mai, „élő” buddhizmus Ázs...
JOGI IRÁNYTŰ

Iszapkár – nem bújhatnak ki a biztosítók a felelősség alól!

Még zajlik a károk felmérése az iszapkatasztrófa következtében, de a biztosítók máris elzárkóznak biztosít...

JOGI IRÁNYTŰ

Több milliárdos kár – ki fizet az iszapkatasztrófa után?

Halálesetek, sérülések, ingatlan és ingó károk, a természet károsodása: több milliárd forintra is rúghatnak ...

Oldal 367 / 383

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amio 2019apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 134 vendég böngészi

bav logo kicsi banner