Ring Magazin

Hétfô, 2019. Április 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
AUTÓ

Mindent a garázsról

Mindent a garázsrólSokan találkoztak már életükben az alábbi problémával:  a drága pénzen megvett, csiriviri új autóval be kellene állni a garázsba, ám ez nem sikerül... Aki már szembesült ezzel  a dologgal azért, aki még nem, azért olvassa el ezt a cikket!
 
AUTÓ

Kerékbilincs helyett sms

Kerékbilincs helyett smsAki járt már úgy, hogy tilosban parkoló autóját kerékbilinccsel rögzítették vagy elszállították, az biztosan örül az erre vonatkozó új szabályozásnak. Ennek értelmében, az a járműtulajdonos vagy ...
JOGI IRÁNYTŰ

Hatékonyabb bíróságok és gyorsabb eljárások

Az Országgyűlés a bíróságok hatékony működése és a bírósági eljárások gyorsítása érdekében törvényt fogadott el, amely 4 jelentős jogszabályunk módosítását foglalja rendszerbe.

JOGI IRÁNYTŰ

Alkotmánybíróság - Szemben az árral?

Alkotmánybíróság - Szemben az árral?

Legfrissebb döntések. Célkeresztben a „vis maior”. Lőállásban a Népszabadság is. Lázadni készülnek a rendőrszakszervezetek. A február 14-15-i teljes ülés napirendje.

 

ÉLETMÓD

Biztonság az alapoktól

Biztonság az alapoktól

A színes és példamutató magazinokat lapozva más világba csöppen az ember: egyrészt fantasztikusan berendezett otthonokat mutatnak meg, másrészt olyan országokba, lakásokba is elvisznek, ahová sos...

Oldal 346 / 383

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amio 2019apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 161 vendég böngészi

bav logo kicsi banner