Ring Magazin

Hétfô, 2019. Április 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
ÉLETMÓD

Sikeres volt a MÚOSZ Életmód napja

Sikeres volt a MÚOSZ Életmód napja

Hosszú sor kígyózott március 24-én, csütörtökön a budapesti Sajtóház előtt. Aznap ugyanis több mint 280 jelentkező vett részt az épületnél parkoló szűrőkamion, valamint az épület első emeletén végzett ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon.

A huszonnégyféle, fejenként összesen 30 ezer forint értékű vizsgálatot és az eredmények azonnali kiértékelését lehetővé tevő, modern orvosi eszközökkel felszerelt kamion az Európai Unió irányelvei alapján működik Dankovics Gergely igazgatása alatt, mint Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja.

 
ÉLETMÓD

Vágyott utódok, megszületett gyermekek

Miért születik meg nálunk csupán feleannyi tervezett gyermek, mint Hollandiában? Milyen arányban teljesülnek a rövid távú gyermekvállalási tervek Európa néhány országában? – egyebeken kívül erről...

ÉLETMÓD

A gyógyító medvehagyma

A gyógyító medvehagyma

A medvehagyma levelét sok évszázada hasznosítja az ember. Levest, salátát lehet belőle készíteni, de fel lehet használni a legkülönbözőbb ételek ízesítésére, díszítésére.
ÉLETMÓD

„Ha a szülőnek nem fontos valami, akkor ez nekem is nagyon nehéz”

Konduktorként nap, mint nap szellemi és testi fogyatékos gyerekek fejlesztésével foglalkozik Zagyi Linda. Hiába természetes számára a sérültek közelsége, várandóssága alatt egy fogyatékosságra ut...
ÉLETMÓD

Korszerűsítési, felújítási munkálatok a Bazilikában

A Szent István Bazilika plébánosa, Snell György kanonok év eleji köszöntő levelében tájékoztatta az érdeklődőket a Bazilikában és környékén várható fejlesztésekről.
Reményét fejezte ki, hogy már m...

Oldal 344 / 383

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amio 2019apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 127 vendég böngészi

bav logo kicsi banner