Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
BELFÖLD

Zenés-táncos tiltakozó nagygyűlés a Balettintézet épületéért

Zenés-táncos tiltakozó nagygyűlés a Balettintézet épületéért

Civil szervezetek zenés-táncos tiltakozó nagygyűlést hirdettek 2010. augusztus 7. (szombat) délutánra   a Balettintézet épületéért az Andrássy út 25. elé. A többek között a Facebook közösségi portálon szerveződő demonstráció során fellépnek a Presidance Company táncosai és a Mozdulatművészeti Társulat; a szervezők az ügy támogatói között sorolják fel mások mellett Bán Teodóra és Bozsik Yvette táncművészt, Fábry Sándor humoristát, Gerle János építészt, Jókai Anna írót, Kriszt László koreográfust, Ráday Mihály operatőrt és Somló Tamás zenészt.

 
PÁSZTÁZÓ

The Economist: kívülállók aggódnak Magyarország miatt

Orbán Viktor miniszterelnök politikájáról közölt cikket legújabb számában a The Economist című hetilap. Kívülállók aggódnak Magyarország miatt - olvasható az írás elején. A cikk szerint amióta Or...

BELFÖLD

Köztársasági elnök beiktatása

Dr. Schmitt Pál Magyarország köztársasági elnökének beszéde, melyet a Budai Várban, a Sándor-palota udvarán rendezett ünnepségen, hivatalba lépésének alkalmából mondott.

„Minden nemzet időnként új...

BELFÖLD

Jobboldali változások

A Szonda Ipsos szerint enyhén csökkent a Fidesz tábora

A jobboldalon némi mozgás figyelhető meg: a Fidesz a választás utáni gyarapodást követően valamelyest veszített táborából, a Jobbik pedig a m...

BELFÖLD

Távoltartás: napokig nem mehet haza az erőszakos férfi

A bíróság tíz napra eltiltott családjától egy 57 éves békéscsabai férfit, aki kedden este otthonukban bántalmazta 30 éves neveltlányát.

– A nő azért kért segítséget a rendőrségtől, mert a mostohaa...
Oldal 2845 / 2854

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 110 vendég böngészi

bav logo kicsi banner