Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Június 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
PÁSZTÁZÓ

Adj nevet a budapesti biciklizésnek

Bárki beadhatja a nevezését a Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer (KKKR) névpályázatán. Az ötleteket augusztus 29-ig várja a Parking Kft., utána a legjobb ötöt a Blikk és a cég honlapján szavaztatják meg.


Megkezdődött a budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer (KKKR) névpályázata. Az Európai Unió támogatásával 2011-ben létrejövő projekt megvalósítója és üzemeltetője, a Parking Kft. két körben igyekszik megtalálni a projekt végleges nevét.

 
BELFÖLD

Fiatal embert sodort el a Fehér-Körös

Fiatal embert sodort el a Fehér-KörösSzerda délután Gyulán, a Gyulavári híd közelében a Fehér-Körös egy 32 éves férfit sodort magával.

A délután folyamán éles szirénázásra lehettek figyelmesek Gyulavári lakosai. A fiatal férfi ismerő...
PÁSZTÁZÓ

Szokatlan sárkányok

Szokatlan sárkányok

Egy tréfás kedvű floridai illúziókeltő sárkányok forgalmazásával próbálta fellendíteni üzleti bevételét. Lássuk, hogyan!

A cég lepkét, utcai tűzcsapok, kutyák, vagy egyéb nem levegőbe illő figurák...

PÁSZTÁZÓ

Óriáscsiga helyett léghajóház? - Lesz-e bármi is a Belvárosban?

A Vörösmarty téren már van egy irodaház-üvegpalota borzalom, amely elcsúfítja a teret, s amely ellen hiába tiltakozott a hazai építész társadalom. Most úgy tűnik, hogy sikerül ismét egy, a belvár...

HÍR ÉS HÁTTÉR

Szalmabála anyagú falak tűzvédelmi kérdései

Szalmabála anyagú falak tűzvédelmi kérdései

A szalmabálák építészeti alkalmazása ellen elsősorban a tűzvédelmi paramétereit (tűzvédelmi osztály, tűzállósági határérték) kérdőjelezik meg, ugyanakkor a szalma hőszigetelő képessége, kis energ...

Oldal 2841 / 2851

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 212 vendég böngészi

bav logo kicsi banner