Ring Magazin

Hétfô, 2019. Június 17.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
ARCVONÁSOK

"Orbán Viktor szabad kezet adott"

Ha a franciák nem engednek a közműcégek ügyében, egy jogászcsapat addig fogja keresni, hogy hány helyen sértették meg a szerződést, amíg meg nem találja. Ez pedig azonnali felbontást is jelenthet. Tárgyalhatunk így is, de nem szeretném ezzel kezdeni - mondja Tarlós István. A Fidesz főpolgármester-jelöltjéről kiderítettük azt is: valódi Rolling Stones-szakértő.

 
HUNGARIKUM

Örökségünk a rovásírás

Örökségünk a rovásírásSebestyén Gyula írta: "Az, amit a feledés és a bizonytalanság ködéből kibontakozó magyar rovásírás most az egyetemes írástörténetnek nyújt, az epigráfia legnagyobb csodái közé tartozik. Nemzetünk...
ARCVONÁSOK

Interjú Sebestyén Mártával

Két nő a házasságkötő teremben

Mire jó egy házasságkötő terem, ha nem arra, hogy két ember örök hűséget fogadjon egymásnak a hozzátartozók és barátok előtt? De elhihetjük, tökéletes helyszín arra ...

ARCVONÁSOK

Foglalkozása: Novák Péter

Foglalkozása: Novák Péter

Előadóművész, szövegíró, zeneszerző, koreográfus, műsorvezető, környezet- és esélyegyenlőség-védő.  A Magyar Köztársaság Lovagkeresztjével kitüntetett, Huszka Jenő- és  Kamera Hungária-díjas.

Prod...

ARCVONÁSOK

Video Próba

Video Próba

video beágyazás a lépésről lépésre :

 


 


megjegyzés : nekem a beállított   TinyMCE 2.0 editorral nem sikerült az   iframe k&oacut...

Oldal 355 / 356

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 505 vendég böngészi

bav logo kicsi banner