Ring Magazin

Szombat, 2019. Április 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

TÁPLÁLKOZÁS

Életmód - TÁPLÁLKOZÁS

A tápláló gyümölcskoktélok javítják az alvás minőségét is

A tápláló gyümölcskoktélok javítják az alvás minőségét is

A tavaszi fáradtság elkerülése érdekében időben gondoskodni kell a szervezet megfelelő vitaminfeltöltéséről. A legyengült immunrendszer erősítéséhez alapvetően kiegyensúlyozott étrendre van szükség, de vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsök és zöldségek fogyasztása is ajánlott. „Az egészséges italok készítéséhez a Sencor hamarosan egy nutri mixert és egy vákuumos mixert tesz elérhetővé Magyarországon” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

Az új SNB 6606NP nutri mixer igazi fegyvere a kivehető, hatélű rozsdamentes acél kés, amelyet titán bevonattal láttak el, meggátolva ez által a gyümölcskoktélok tápanyagainak oxidálódását, valamint az értékes enzimek és vitaminok elvesztését. A készüléken három előre beállított program áll rendelkezésre a minél teljesebb ízvilág elérése érdekében. A Pulse a maximális fordulatszámon történő mixeléshez és jégzúzáshoz, a Blend a kiváló és frissítő gyümölcs smoothie-khoz, az Extra blend pedig a tápláló zöldség smoothie-k készítéséhez ajánlott.

A készülék széles tartozékkínálattal büszkélkedhet, amelyek egytől-egyig BPA-mentesek. A Sencor nutri mixerhez 1 darab másfél literes, két darab 0,8 literes, valamint 2 darab 0,6 literes pohár található a csomagolásban 4 darab ivócsőrrel. „A Sencor új nutri mixere sokoldalú segítőtárs, hiszen kiválóan használható levesek, bébiételek, pürék, főzelékek készítéséhez, illetve diófélék, gabonafélék aprításához is” – emelte ki a Sencor termékmenedzsere.

A Sencor másik új mixere az SBU 8900SL a japán márka Nutri Smart Blending technológiáját használja. A készülék a vákuumban történő mixeléssel biztosítja, hogy a feldolgozott zöldségek és gyümölcsök nem oxidálódnak. A készülék a magokban, gabonafélékben és diófélékben található, nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri, emellett a tritán bevonatú késekkel tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és a zöldségeket.

„A tápláló gyümölcskoktélok egész nap biztosítják az energiát a szervezetnek, segítik az emésztést és támogatják a szervezet regenerálódását sportolás után. Nem utolsósorban javítják az alvás minőségét is” – hangsúlyozta Lucza András. A Sencor vákuumos mixere hatféle programmal rendelkezik ezért kiválóan alkalmas shake-kek, smoothie-k, gyümölcskoktélok, valamint fagyasztott desszertek elkészítéséhez. A nutri mixerhez hasonlóan a vákuumos mixer is számos tartozékkal együtt vásárolható meg. Ennek megfelelően egy darab 1,5 literes mixelő edény és két darab 0,6 literes smoothie palack is rendelkezésre áll hozzá.

Mindkét készülék 1200 wattos teljesítményű motorral szerelték. A gépek levehető alkatrészei mosogatógépben is elmoshatók. A biztonságos használat érdekében csúszásmentes talpakkal látták el őket, a biztonsági mechanizmus ugyanakkor csak helyes összeszerelés esetén engedélyezi az indítást, ezáltal meggátolható, hogy a smoothie-k vagy a gyümölcskoktélok kifröccsenjenek. „A legfejlettebb technológia, az ergonomikus design, a felhasználóbarát kialakítás és a biztonság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Sencor készülékek használata örömteli élmény legyen” – összegezte Lucza András.

 

 
Életmód - TÁPLÁLKOZÁS

Az olajos magvak rendszeres fogyasztása meghosszabbíthatja az életet

Az olajos magvak rendszeres fogyasztása meghosszabbíthatja az életet

A földimogyoró, a pisztácia és a dió fogyasztása akár hétszeresére csökkenti az akut myocardialis infarktus miatti haláloz...

Életmód - TÁPLÁLKOZÁS

A bor és a csokoládé fogyasztása meghosszabbíthatja az életet

A bor és a csokoládé fogyasztása meghosszabbíthatja az életet

A Németországban végzett vizsgálat felfedte, hogy a bor és a csokoládé képesek az öregedés késleltetésére,...

Életmód - TÁPLÁLKOZÁS

Egyél Te is halat!

Egyél Te is halat!

A magyar lakosság az európai (20 kg körüli) átlaghoz képest sajnos nagyon kevés halat fogyaszt: a mai éves halfogyasztási adatunk nem &e...

Életmód - TÁPLÁLKOZÁS

Magyar siker a csokoládék világbajnokságán

Magyar siker a csokoládék világbajnokságán

Sós-karamellás mogyorós trüffel után, most a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra almás pités karamellás bonbonját v&a...

Oldal 1 / 14

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amio 2019apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 146 vendég böngészi

bav logo kicsi banner