Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Augusztus 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Laller bukott, de folytatná!

E-mail Nyomtatás PDF
aa1aa1
 
Dübörög a I.O.B.C. tereprali sorozat szezonnyitó futama Bugacon, a motoros és quados mezőny vasárnap már a harmadik napját kezdi meg a buckák között. Utolsó szakaszként száz kilométer mért etap vár a gladiátorokra, köztük Horváth Lajosra is.
 
Lallernek nem alakult épp szerencsésen a szombat, egy emberes bukás nyomta rá a bélyegét a versenyzésére:
 
„Az első nyolcvan kilométeren szépen és nyugodtan, rendben zajlottak a dolgok, a tempóm is jó volt, közeledtem az élen állókhoz. Ekkor élt utol a balsors, ugyanis valami hatására elúszott a motorom hátulja, és nemes egyszerűséggel berepültem a fák közé. Mindez 100 km/h sebesség felett történt, így sajnos nem úsztam meg sérülés nélkül a dolgot.
 
A menet után alig bírtam levenni a csizmám, elképzelhető, hogy eltört a sípcsontom, de az oldalam is kapott egy óriásit. A motor szintén megsínylette a dolgot, leszakadt és visszahajlott a kipufogóm. Ennek ellenére vasárnap menni akarok, ha feljön a lábamra a csizma, akkor egészen biztosan folytatni fogom a harcot” – mondta motiváltan a kőkemény motoros.
 
Az elszántságra szükség is van, hiszen a Morocco Desert Challangre induló pilóta élete egyik legkomolyabb kihívására készül!

(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 241 vendég böngészi

bav logo kicsi banner