Ring Magazin

Csütörtök, 2019. Június 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Bereczki Dávid és Kecskés Tamás Franciacortán edz

E-mail Nyomtatás PDF

aaaa2aa

Nemrégiben hatalmas lehetőséghez jutott három magyar fiatalember: a MotoGP-ben szereplő Simoncelli Squadra Corse Team friss tagjaiként egyenes útjuk nyílt a gyorsasági motoros világbajnokság felé. A gyerekekre rengeteg kihívás és feladat vár, itt van mindjárt a Franciacortán rendezendő teszt.

A fiatalok felkészülésében nagyon fontos szerepet játszik az olaszországi hétvége, hiszen áprilisban ugyanezen a pályán rendezik majd a CIV Minimoto bajnokság nyitófordulóját. Bereczki Dávid első alkalommal lép pályára az új csapatával, ráadásul mindjárt egy olyan helyszínen, amelynek a nyomvonala még ismeretlen számára. A nyolcéves kis srác egy ujjtörés után az elmúlt hétvégén ült először motoron, így duplán fontos számára a teszthétvége.

Kecskés Tamásnak már volt szerencséje az aktuális aszfaltcsíkhoz, neki a tapasztalatok felelevenítésére van a legnagyobb szüksége. Tomi már a hét elején megkezdte a mentális felkészülést az edzésekre, ugyanis nézőként részt vett bátyja Misanóban rendezett PreMoto3-as gyakorlásán, ahol testközelből figyelhette meg a Simoncelli csapat munkáját. Holnaptól már rajta a sor, a nyeregben kell minél többet és minél gyorsabban teljesítenie.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 1906 cimlap 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 214 vendég böngészi

bav logo kicsi banner