Ring Magazin

Szerda, 2019. Augusztus 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

KITT eladó

E-mail Nyomtatás PDF

A három darabból, amelyeket a Knight Rider TV-sorozat részére építettek, csak egy maradt meg. És ez eladó.

A '80-as évek népszerű televíziós sorozatának főszeplőjéből, KITT-ből - akivel David Hasselhoff osztozott a képernyőn 1982 és 1986 között - mindössze egy példány maradt meg, amelyet eladásra kínálnak.
KITT-ből, a harmadik generációs Pontiac Firebird-ből három példány volt, a sorozatban az alkotói Knight Industries Two Thousand-nek vagyis rövidítve KITT-nek nevezték. Az egyiket az átalakulás bemutatására használták, a másikat Michael Knight használta azokban a jelenetekben, amikor vezetett, a harmadik egy tartalék jármű volt, és az egyetlen, ami megmaradt.
Az eladásra kínált jármű megegyezik azokkal, amelyek a képernyőn jelentek meg és azonnal fel lehet ismerni, köszönhetően a sorozatban szereplő "Szuper Üldözési Mód" aktiválásának, amellyel KITT megmutatta maximális teljesítményét. Rendelkezik fékszárnyakkal is, ami olyan jellemző, amely hasonlít olyan későbbi sportkocsikra, mint a Bugatti Veyron. Érdekesség, hogy eddig ez a modell a Volo Autó Múzeumban pihent, Ilinois-ban, az Egyesült Államokban.
Az ajtóktól befelé az autó 100%-ban eredeti, kezdve a kormánykeréktől az irányítópultokig vagy a hátsó ülésekig. Az egyetlen dolog, ami hiányzik az a mesterséges intelligencia, amely lehetővé tette, hogy KITT beszéljen a kis képernyőn. Ennek ellenére, a hirdetésben garantálják, hogy az autó készen áll elektronikus eszközök telepítésére.
KITT-et szeptember 19-én bocsátják árverésre.

es.motor1.com


(3 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 245 vendég böngészi

bav logo kicsi banner