Ring Magazin

Kedd, 2019. Május 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Édes Napok

E-mail Nyomtatás PDF


A budai Várban szeptember 18-20. között lesz az ország legnagyobb csokoládé- és édességünnepe, az Édes Napok Fesztivál.


A háromnapos rendezvényen exkluzív kézműves csokoládék, világhírű márkák és a legfinomabb édességek közül válogathatnak a csokirajongók. Péntek a tradicionális magyar édességek, szombat a jeles napjaink desszertjei, vasárnap a család kedvenc édességei jegyében zajlik. Újdonságként a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége előadásokat tart a “az édességek helye a táplálkozásban” mottóval.
Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje, amelyet a legnagyobb európai fesztiválok között tartanak számon. Nem véletlenül, hiszen száznál több tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be újdonságait, kézzel gyártott, magas minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit.
Az Édes Napokon szakmai, zenei és családi programok sokasága kínál kikapcsolódást. A legédesebb hétvégén találkozhatunk többek között Wolf Katival, a Nyári lányokkal, a Mile séfjével, Kis Sándorral. Szombaton este a nagyszínpadon a Bon-Bon együttes 20 éves jubileumi koncertjét élvezhetjük. A koncert közben felvágják az Édes Napok 5 éves születésnapi tortáját is.
Mindemellett az Édes Napokra már csak azért is érdemes kilátogatni, mert a finom édességek, italok fogyasztása közben a világ egyik legszebb fővárosának panorámájában lehet gyönyörködni.
Részletes program a  www.edesnapok.hu oldalon érhető el.  
Bognár Mária


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk májusi száma

amio 19majus 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 123 vendég böngészi

bav logo kicsi banner