Ring Magazin

Kedd, 2019. Május 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Találkozó a Vörösmarty téren

E-mail Nyomtatás PDF

mindenkitudjaorszag 1
Kedves régi és leendő olvasóim! Mindenkit szeretettel várok 2018. június 10-én, vasárnap a Vörösmarty térre. Itt dedikálom legutóbbi, „Mindenki tudja ország” című kötetemet, melynek írásaiból itt a Ring Magazinban is olvashattak néhányat.
A könyv a Magyar Hírlapban feleségem, Földesi Margit halála óta megjelent tollrajzaimat tartalmazza. Legutóbb, 2015-ben még mind a ketten ott lehettünk a téren, most már egyedül leszek. Illetve Önökkel, akik megtisztelnek jelenlétükkel. De Ő is ott lesz, a könyv számos írásában, s azok emlékében biztosan, akik ismerték.
A találkozásra ebben a formában egyetlen óra áll rendelkezésre, június 10-én tizenegy órától a Kairosz Kiadó sátránál, amely a „szobros költő” jobbjánál található.
Invitálom önöket e zaklatott korban a következő sorokkal: „Kicsit vizsgálódjunk, mártózzunk meg saját lelkünkben, szeretteink terveiben, gondolataiban, érzéseiben. Ragadjuk meg saját belső időnket. Történni akkor is fognak majd a dolgok a látszatvilágban, de jobban elviseljük majd az események kérlelhetetlen egyidejűségét.”

Szerencsés Károly

mindenkitudjaorszag 2


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk májusi száma

amio 19majus 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 154 vendég böngészi

bav logo kicsi banner