Ring Magazin

Kedd, 2020. Január 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szabadidő

SZABADIDŐ

Életmód - SZABADIDŐ

Buddhizmus Hollywoodban

Buddhizmus Hollywoodban

 

A nagypolitika úgy tűnik a filmipart sem kíméli. Amíg Hollywodd egyik bortánya ép lecseng - a Weinstein ügy - addig itt egy kevésbé hallható, de annál különösebb történet: Richard Gere karrierje bánja, hogy a színész kiállt Tibet függetlenségéért - véli a The Hollywood Report. A Kína és Tibet közötti konfliktus hatására, Gere nem kaphat szerepeket, ugyanis az USA jelenlegi nagypolitikai érdekei Kínával ennek ép ellentmondanának. Ezért a stúdiók inkább sorra utasítják vissza a sztárt. Gere a Dalai Lámával  hosszan tartó, jó barátságot ápol és mester-tanítványi viszonyban van.

A színész az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb filmcsillag, ám az utóbbi időben egyre több akadály gördül az útjába, hogy valódi nagy szerepeket kapjon. Ennek indíttatása lehet a híres beszéde, amelyet egy Oscar-gálán mondott. Az ominózus rendezvényen Susan Sarandon és Tim Robbins mellett Gere is felszólalt emberi jogi kérdésekben. Mindhárman a megírt forgatókönyvüket felrúgták, hogy felhívják a figyelmet az emberi métlóságra és jogokra, Tibet kínai megszállására. Gere arra buzdította a nézőket, hogy a gondolataik erejével küldjék el a kívánságukat, hogy az akkori pártvezér, Teng Hsziao Ping vonja ki a csapatait Tibetből.

 
Életmód - SZABADIDŐ

A tudás almája - TEDx konferencia Budapesten

A tudás almája - TEDx konferencia Budapesten

Mi a jövő? Ki a jövő? Kié és milyen is az a jövő? - nyitott, intelligens, társadalmilag aktív közönség és ugyanilyen előad&oacut...

Életmód - SZABADIDŐ

Élmények útján

Élmények útján


Európában egyedülálló muzeális vasúti járműparkot üzemeltet a MÁV Nosztalgia Kft.. Az 1992-ben alakult vállalat a MÁ...

Életmód - SZABADIDŐ

Szeretünk is, vagy csak KELL aludnunk?

Szeretünk is, vagy csak KELL aludnunk?


Mennyi alvásra van szükségünk életkoronként? Mutatjuk!Mi, magyarok az alvás minőségét tekintve a dobogós harmadik helyen á...

Mentés

Életmód - SZABADIDŐ

Luther nyomában

Luther nyomában


Németország idén az 500 éves reformációt és Luthert ünnepli. A gazdag kínálatból adott ízelítőt az MSE Tou...

Oldal 2 / 2

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 119 vendég böngészi

bav logo kicsi banner