Ring Magazin

Kedd, 2020. Január 28.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Horizont JEGYZET

JEGYZET

Személyes horizont - JEGYZET

Nyolcvanöt szál gyertya

Nyolcvanöt szál gyertya

85 darab alma, nagyon sok, több kiló. 85 darab homokszem, nagyon kevés, egy tenyérben elfér. 85 esztendő - életévek az életútban. Nem sok, nem kevés, nem teher, nem súlytalan. 85 éves ma laptulajdonosunk, alapító főszerkesztőnk, Földesi József.

Sajtómunkásként megannyiszor megemlékezünk magazinunkban sokak évfordulóiról, akiket ismerünk, akiket ismerhetünk, akiket olvasóink kedvelhetnek. 85 nagyszerű évére mi is büszkén köszönthetjük ma lapunk alapítóját. 17 évesen lett újságíró, nem kisebb ember, mint Örkény István javaslatára, akinek gyakornokaként indulva számos boldog-nehéz kalandon átjutva maradt közel 70 éve a pályán. Történelem körmösfogóval - idézi írásaiban ezeket az éveket, élményeit magazinunk különrovatàban.

Közel 30 éve hisz a Ringben és képviseli értékeit. A sajtó szabadságát, a véleménynyilvánítás korlátozhatatlanságát, egy nyílt szellemi küzdőtéren, ahol a hír szent a vélemény tisztelt. Bárhonnan is érkezzen a vélemény - a Ringben értékkel kezelt.

Köszönjük laptulajdonosunk kitartó munkáját, hogy 85 évesen is aktívan és derűsen vesz részt a Ring Magazin mindennapi alkotói folyamatában és folyamatos megújulásában.

Kedves Jóska, Isten éltessen!

 

 
Személyes horizont - JEGYZET

Színházi rendező, mint politikai provokátor

Színházi rendező, mint politikai provokátor

Üldözött magyar rendező a szolidáris nyugati világban” címmel írt Rab Irén igen jó elemzést Schilling Árpádnak a...

Személyes horizont - JEGYZET

Nin haoh

Nin haoh

Az első nap előtt úgy tudtuk kínai a delegáció. Átrohan, átsuhan lesz ami szokott - nin haoh ( azaz kínaiul jó-napot) ez determinàl&...

Személyes horizont - JEGYZET

A Ringről: fontoskodás a fontok körül

A Ringről: fontoskodás a fontok körül

Fontoskodás a fontok körül. Vajon milyen cím, mekkora terjedelmű lead (a cikk, bejegyzés tartalmát egy-két mondatban ismertető, bevezető szakasz), mek...

Személyes horizont - JEGYZET

Történelem, körmösfogóval

Történelem, körmösfogóval


Az ötvenes évek elején, az érettségi vizsga előtt Nyíregyházáról egy fapados „fekete vonaton” utaztam Duna Pentelér...

Oldal 2 / 4

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 51 vendég böngészi

bav logo kicsi banner