Ring Magazin

Péntek, 2020. Április 3.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Pásztázó Világhírű lett egy autósokat megállító kóbor kutya

Világhírű lett egy autósokat megállító kóbor kutya

E-mail Nyomtatás PDF

A grúziai kóbor kutya a közösségi oldalakon azután lett népszerű, miután elterjedt egy videó, amelyben a kutya óvodások egy csoportjának segít átkelni az utcán.

Az internetre feltöltött felvételeken látható, ahogy a kutya (becenevén Kupata) az autók elé ugrik és ugat, hogy megállítsa őket, amíg a gyerekek elkezdenek átkelni az utcán egy park felé, a Fekete-tenger partján fekvű Batumi városában.
A bátor 4 éves kutya az egyik helyi ház portáján él és "a gyermekek segítése az utcán átkeléshez lett a kedvenc feladata" - mondták el a szomszédok. Az állat hozzáállása a régió turisztikai hivatalának díját is elnyerte.
A hivatal Kupatának egy kutyaólat adományozott egy csillaggal, ami a hollywoodi Hírességek sétányára emlékeztet. "People's choice" (Az emberek választása) - olvasható a kóbor kutya személyes csillagán a felirat grúz és angol nyelven.
"Ez a döntés a kutya védő munkájának és példaértékű viselkedésének köszönhetően született" - mondta el az EFE spanyol hírügynökségnek Meri Emiridze, az idegenforgalmi hatóságok szóvivője.
Ezen felül a kutya rajongói létrehoztak egy Facebook-oldalt, ahol Kupatának már számos követője van.

elmundo.es


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 178 vendég böngészi

bav logo kicsi banner