Ring Magazin

Hétfô, 2019. November 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Természetes(ebb)en

Természetes(ebb)en

E-mail Nyomtatás PDF

amio 1910Egy hosszú munkanap után jó érzés hazatérni otthonunkba, családi fészkünkbe. Abba a környezetbe, amelyet minden megkötés nélkül a saját képünkre formáltunk, ahol jól érezzük magunkat, és végre ellazulhatunk. Újítsuk meg falainkat mozgalmas tapétákkal, új burkolatokkal, merész mintázatú beton- vagy cementlapokkal, rozettákkal vagy különleges stukkókkal a legújabb trendek szerint (lásd Fókusz rovatunkat!).
Októberi számunk izgalmas lakásbemutatóinak tanulsága, hogy első és legfontosabb lépés otthonunkkal kapcsolatban az okos térrendezés. Arányaiban megfelelő, személyre szabott élettereket alakítsunk ki, ne csak az alapterületre koncentráljunk, hiszen egyedi bútorokkal ideálisan berendezhetők enteriőrjeink. Mindhárom magyar otthonban természetes környezetben dominálnak a kék, sárga vagy arany színfoltok, ennek apropóján gyűjtöttünk a legújabb divat szerinti szép, aranyló fürdőszobai és art-deco kiegészítőket. A komfort fogalma a lakberendezésen túl persze jelenti a korszerű műszaki megoldásokat is. Szakmai tanácsaink egyikében a lépcsőkkel kapcsolatos tudnivalókról szólunk, aktualitása miatt pedig foglalkozunk az elektromos fűtéssel is. Utóbbi különösen kisebb lakásokban és napelemmel kombinálva jól szigetelt családi házakban kínál jó megoldást. Mert lakókörnyezetünkkel szemben nemcsak elvárásaink, de kötelezettségeink is vannak. A hétköznapokban gyakorolt újrahasznosítástól kezdve az energiatudatos megoldásokig első lépésben mindezeket otthonunkban kell alkalmazni, ezt sose felejtsük el!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 133 vendég böngészi

bav logo kicsi banner