Close

Éjszakai kalandok a Budakeszi Vadasparkban

Szeptemberben és októberben valamennyi péntek este Éjszakai Kalandtúrák indulnak a Budakeszi Vadasparkban. A szakvezetéseken a Vadaspark lakóinak sötétedés utáni életébe tekinthetnek be a látogatók.

A napnyugta után induló séták során azoknak az állatoknak az éjszakai életmódját figyelhetik meg az érdeklődők, amelyeket nappal a legtöbbször alig, vagy csak pihenni láthatnak. Ilyenek például a pelék és a baglyok. Ezenkívül a nappal aktív állatokról is érdekes dolgok derülnek ki a túrák résztvevői számára. Az éjszakai kalandot a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá.
A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseire bárki jöhet, aki nem fél a sötétben, és szereti a különleges kalandokat. A programokon kizárólag előzetes regisztrációval lehet részt venni. A látogatóknak zseb- és/vagy fejlámpát érdemes magukkal hozniuk, továbbá javasolt a melegebb öltözet. Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy 2600, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1300 forint.
Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:
2019. szeptember 6., 13., 20., 27.
(Gyülekező a főbejáratnál 18.45-től. A program 19.00 órakor kezdődik és kb. 22.00-ig tart.)
2019. október 4., 11., 18., 25.
(Gyülekező a főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 21.00-ig tart.)
A meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indul. Jelentkezni a Vadaspark honlapján lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top