Ring Magazin

Szombat, 2020. Február 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Elmaradt kérdés: Milyen volt a Honvéd craiovai produkciója?

Elmaradt kérdés: Milyen volt a Honvéd craiovai produkciója?

E-mail Nyomtatás PDF

honvedcrmeccs 2Máig sem lecsengett téma a Craiova-Honvéd mérkőzés. A szurkolók nemrég a Szabadság hídon demonstráltak, most a Magyar Nemzetben Földi László is publikálta gondolatait a történtekről.

Joggal keltett közfelháborodást a meccsen történt rendbontás és sorozatos szabályszegés. Mindenki értetlenül és megütközve szemléli a történteket. Sokat beszélünk a botrányról, az ügy nagy publicitást kap.
Érdekes módon a Honvéd játékosok pályán nyújtott harmatgyenge produkciója azonban nem lett a közbeszéd tárgya. A Player magazin szerint „a Honvédnak pedig minden erejét felemésztette a védekezés. 75 perc után még lövése sem volt a vendégeknek, 90 perc után is csak egy”. Úgy tűnik, hogy a Honvéd játékosainak enervált teljesítményét senki sem vette észre. Elmaradt a játékkal töltött 120 perc értékelése. Nem tesszük fel a kérdést, hogy egy itthoni, gól nélküli döntetlen után elegendő-e a visszavágón egy, azaz egy darab kapura irányuló lövés.
A közönség sportszerűtlen viselkedése, a játékvezetők és csapatunk megzavarodása a rendbontás és a nagy nyomás alatt valóban olyan tényezők, amelyre fel kell hívni a figyelmet és feltétlenül be kell nyújtani az óvást.
Emellett azonban nem szabad a csapat sport teljesítményét negligálni. A jelenség túlmutat önmagán. Vajon mi, magyarok nem vagyunk hajlamosak olykor a kedvezőtlen külső körülmények fókuszba állítása mellett saját, elégtelen teljesítményünket teljesen figyelmen kívül hagyni?

Jády György

Kép forrása: nb1.hu


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 93 vendég böngészi

bav logo kicsi banner