Ring Magazin

Szombat, 2020. Február 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Vakáció kilátásban

Vakáció kilátásban

E-mail Nyomtatás PDF

amio 1907Nyáron az utazás gondolata átjárja fantáziánkat, a nagy melegben legtöbbünk tengerpartra, tópartra vágyódik, de sokan szavaznak az otthoni nyaralás mellett is. S mint ahogy nekünk, otthonunknak sem árt egy kis felfrissülés! „A mutasd a házad, megmondom ki vagy” elvét komolyan véve egy-egy vibráló színfolttal csempésszünk vidámságot magunk köré, hiszen tudvalévő, hogy a színek energetizálnak. Kényelmessé téve teraszt, erkélyt, kertet, szemezgessenek gyönyörű, természet ihlette függőfotel-kínálatunkból, válasszák ki a legjobb grillsütőt, trendi fagyigépeink egyikével-másikával kápráztassák el a gyereksereget. Csináljuk együtt rovatunk ezúttal izgalmas feladatra invitál: fogjuk munkára a Napot egy botanikai mintájú díszpárnáért cserébe. Duplaszámunk inspiráló oldalaival utazzunk el képzeletben Ibizára, ahol egy nyaraló vár bennünket, járjunk be egy soproni felújított, napfényes családi házat, egy nagyvonalú, glamouros pécsi lakást, végül Tibor eklektikus, lenyűgöző budai otthonát.
A nyár azonban nemcsak a pihenésről szól, ideje van a felújításnak is. Aktuális rovatunk kitűnő tippjei nyomán fiatalítsuk meg a fürdőszobát, varázsoljuk mikrokozmosszá merész tapétával, színes fugával dobjuk föl a fantáziátlan csempét… szólunk továbbá a szakszerű hőszigetelésről és a háztartási vízfogyasztás csökkentésének mikéntjéről. Magazinunkat egy strandon lapozgatva, két fürdőzés között merüljenek el oldalainkban.
Boldog nyarat minden kedves olvasónknak!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 52 vendég böngészi

bav logo kicsi banner