Ring Magazin

Hétfô, 2020. Február 17.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Film RIPORTFILM Laller pályafutásáról

RIPORTFILM Laller pályafutásáról

E-mail Nyomtatás PDF

alaMindig nagy dolog, ha egy sportoló pályafutását riportműsorban hosszasan taglalják. Amikor olyan dolgok is felszínre kerülnek, amelyekre a megszokott néhány perces kérdezz-felelek alatt esély sem mutatkozik. Külön öröm, ha ez egy motorsportban tevékenykedő személlyel történik – reméljük hagyomány születésének lehetünk tanúi!

 

Az ötven perc tiszta műsoridő alatt betekintést nyerhettünk a kezdetekbe, Lajos inspirációiba, sok-sok apró részlettel, eddig rejtve maradt érdekességekkel megspékelve. A Dakaros bátran beszélt az őt bíráló irigyekről is, akiknek elért eredményeivel és saját álmainak megvalósításával igyekszik „megfelelni”.

A beszélgetés az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/fEuguDKsBDo?t=34s

A negatív hangok elhanyagolhatók, hiszen egyre gyakrabban és mind több helyről kap meghívást-felkérést a Laller Racing Dakar Team töretlen érdeklődésnek örvendő pilótája:

„Gyúrunk a Raid of The Champions nyírádi menetére, de közben egyéb kellemes kihívások is terítékre kerültek. Hamarosan Dakaros előadást tartok majd kisiskolásoknak, amelyet legalább olyan izgatottan várok, mint a közeljövő feladatait!” – zárta mondandóját a felpörgött Laller.


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 70 vendég böngészi

bav logo kicsi banner