Close

Desierto a mozikban

Április 20-tól vetítik a hazai mozikban az Oscar-díjas Gravitáció alkotóinak új filmjét, a Desierto – Az ördög országútja című thrillert.

A filmes feszültségkeltés eszköztárát a végletekig kihasználó alkotást Alfonso Cuarón és egyik fia, Carlos Cuarón producerként, másik fia, Jonás Cuarón pedig író-rendezőként jegyzi. A főszerepben a Walking Dead Neganjaként ismert Jeffrey Dean Morgan és Gael García Bernal (Korcs szerelmek, Anyádat is, Che Guevara: Egy motoros naplója) láthatók.
A történet egy csapat bevándorlóról szól, akik megpróbálnak átkelni a mexikói határon, hogy eljussanak az Egyesült Államokba, azonban útjukat állja egy távcsöves puskával felszerelt, önjelölt „határőr”. Kíméletlen macska-egér játék kezdődik a sivatagban, amelynek során a torokszorító feszültség egy perce sem szűnik.
A színes mexikói-francia film a Pannonia Entertainment forgalmazásában Budapesten a Corvin, a Művész és a Toldi Moziban, valamint az Aréna, az Allee és a Cinema City Westend mozikban látható eredeti nyelven, magyar felirattal. Emellett országszerte több helyszínen. A vetítési helyszínek teljes listája a film Facebook-oldalán található.
Korhatár: 18 éven felülieknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top