Ring Magazin

Szerda, 2020. Április 8.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Írjon nekünk!

Írjon nekünk!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Olvasó!
Írja meg gondolatait, véleményét a körülöttünk folyó világról, melyhez alap cikkeket és szakértők véleményét közöljük. Gyarapítsa a gondoló emberek táborát, akik a megoldást keresik.

Megírhatja véleményét, kritikáját, tapasztalatait. Két feltételünk van, ami lapunk szellemiségével azonosul, hogy írásuk tényszerű és etikus legyen. Tényekkel igazolható az állítás, és minden jelző nélkül utalunk a másik félre - nem minősítjük gondolkodását / faji / politikai/ vallási / és más hovatartozását. lásd még : Felhasználási feltételek

A Ring magazin célja, hogy minden témát különböző nézőpontok alapján közelítse meg. Gondolkodásra ösztönözze az olvasót. Írjon kritikát könyvről, filmről, színházi előadásról. Ossza meg élményeit nyaralásáról, utazásairól, akár a hobbijáról. Nekünk számít az Ön véleménye és még fizetünk is érte. E-mail címünkre word formátumban, maximum 3000 karakterbe, képeket külön várjuk írásait.

Tanulmányokat, hosszabb elemzéseket és a tényeket alátámasztó anyagokat pdf. formátumban a Dokumentumtárba helyezzük.

Mindegyik megírt tartalomnak eredetinek kell lennie, a cikkek nem másolhatóak más forrástól, sem teljesen, sem részben. A cikkek ellenőrzése egy plagizáló program segítségével történik, amely képes meghatározni, hogy a tartalom hány százaléka származik más forrástól.

Tilos a Copy&Paste

Ha az információ egy másik forrásból származik, a forrásmegjelölés KÖTELEZŐ! Először is figyelembe kell venni a forrás hitelességét és megbízhatóságát, ugyanakkor ezeket ellenőrizni kell.

Ha interjúkból, más cikkekből idézünk, ezeket mindenképpen különböztessük meg saját szövegünktől a macskaköröm („”) használata által, ugyanakkor dőlt betűkként (Italic) jelenítsük meg.

Megoszd a híreidet minél több helyen: Facebook-oldal, Facebook-csoport, blogon, saját honlapon, Twitteren, Google+ vagy bármilyen más közösségi oldalon. A cikk megjelenésétől számított 30 napon belül, minden 1000 látogató után 2000 Ft fizetünk.


(5 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 92 vendég böngészi

bav logo kicsi banner