Ring Magazin

Vasárnap, 2020. Február 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Színház Színházjegy-automata a Katona József Színházban

Színházjegy-automata a Katona József Színházban

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2014. október 28. - Bővültek a színházjegy-vásárlási lehetőségek a budapesti Katona József Színházban: Magyarországon elsőként a nézők automatából válthatják meg jegyeiket az előadásokra.
 
A pénztárban vagy az interneten történő jegyvásárlás mellett már lehetőség van arra is, hogy a K:antin Kártyás Kávézó előterében kihelyezett jegyautomatából váltsák meg jegyeiket a nézők.
Az automatából a pénztár nyitvatartási idején kívül is lehet jegyet vásárolni, bármikor, amikor a K:antin nyitva tart. Az új jegyautomata készpénzmentes, a vásárláshoz hagyományos bankkártya, vagy egyérintéses funkcióval rendelkező kártya használható - olvasható a Katona József Színház és a MasterCard MTI-hez kedden eljuttatott közös közleményében. 
Mint írják, a MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizető nézők már nemcsak a pénztárnál, hanem az automatánál való jegyvásárlásánál is megkaphatják a "MasterCard33" akció keretében nyújtott kedvezményeket, vagyis havonta egy alkalommal 33 százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet egy adott napi nagyszínpadi előadásra.
"Az okos színházjegy-automata üzembe helyezése újabb fontos lépés a MasterCard kártyatársasággal való együttműködésünk történetében: az automata segítségével folytatni tudjuk a nézők kényelmét, a vásárlás és fizetés gyorsaságát szolgáló technológiai innovációk bevezetését" - idézi a közlemény Máté Gábornak, a Katona József Színház igazgatójának szavait.


MTI 
 
 
 


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amiocimlap 202002 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 87 vendég böngészi

bav logo kicsi banner